реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Оце декларація: з одного чоловіка 47 тисяч гривень податку!

Резонанс декларування: 47 тисяч податку з іноземних доходів!

Цьогорічна кампанії декларування подарувала податківцям Чернігівського району приємний сюрприз. Резонансом стало декларування мешканцем району понад 300 тисяч гривень доходів, отриманих за кордоном. Відповідно 47 тисяч гривень податку потрапить до місцевого бюджету.

Громадянин М. звернувся до Центру обслуговування платників податків Чернігівської МДПІ з метою отримання необхідної консультації. Яким же було здивування працівників інспекції щодо суми добровільно заявлених доходів!

Сумлінний декларант погодився відповісти на декілька запитань.

– Як ви дізналися про необхідність декларування доходів до 1 травня 2013 року?
Оскільки я працюю з Інтернет-ресурсами, тому до моєї уваги потрапила інформація Чернігівської МДПІ, розміщена на сайті. Відверто кажучи, довго думав, коли краще йти до податкової. Вирішив приїхати завчасно, щоб уникнути штрафних санкцій.

- Розкажіть про Ваші враження від декларування доходів. Чи хвилювалися ?
Побоювався податкової інспекції. Думав, і не випустять. Приємно здивований ставленням податківців. Розповіли все докладно, декларацію надали, розказали, як правильно перераховувати кошти.

- Як Ви вважаєте, сплачені Вами кошти буде витрачено на розвиток району?
Зазначаю, що працюю за кордоном, тому щиро сподіваюся, що сплачені мною податки підуть на благо рідної краю, зокрема, підтримають лікарів та освітян. Свідомо декларуючи доходи та сплачуючи податки, я здійснюю свій індивідуальний внесок у добробут своєї держави.

Розмовляла Ольга ХМЕЛЕВСЬКА,
завідувач сектору взаємодії із ЗМІ та громадськістю
Чернігівської МДПІ



Теги:Податки, декларації про доходи, Чернігівський район


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
"щиро сподіваюся, що сплачені мною податки підуть на благо рідної краю, зокрема, підтримають лікарів та освітян." - наівняшка!! :)
У нас все, як і завжди, буде розкрадено миттєво! Це він поповнив кишеню якогось держиморди...
avatar
2
Цей платник, дуже довго перебував за кордоном. Відвик від Українських реалій!
avatar