реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Народна рада на барикадах під ОДА

Чисельне зібрання чернігівців підтримало рішення зібрання депутатів усіх рівнів Чернігівської області, яке сьогодні на Красній площі проголосило створення виконкому обласної Народної Ради.

Головою виконкому одноголосно обрано народного депутата України Валерія Дубіля, до складу Народної Ради ввійшли представники опозиційних партій та громадських організацій, які брали активну участь у роботі штабу національного спротиву. Зокрема, народний депутат Сергій Аверченко, депутати обласної ради Сергій Журман, Віктор Лазар, Володимир Лобосок, активіст Станіслав Тавлуй, голова обласної організації Руху Володимир Ступак, керівники підприємницьких об'єднань Світлана Жимолостнова та Ірина Березинець, генерал- майор міліції у запасі Іван Катеринчук, голова обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Василь Чепурний та інші.

Як повідомив голова обласної організації "Батьківщини" Олександр Кодола, на зібрання Народної Ради приїхали більше 200 депутатів з більшості районів області.









Теги:барикади, опозиція, народна рада, Чернігівська ОДА, Чернігів


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Громадяни, будьте пильні. Я проти бандицької влади. Але, подивіться, хто ввійшов до складу Народної ради. Це не бандити, але частина з них зовсім безучасні до наших проблем і потреб. Їх веде бізнес. Як от депутат міської ради Лобосок Володимир Петрович, бувші очільники обласного та міського УМВС Іван Катеринчук, Єдуард Альохін. Перший користується службовим положенням, як член комісії з питань сільського господарства, на чому і побудований його бізнес, який приносить декілька мільонів на рік, до речі подивіться на нього http://chor.gov.ua/oblasna-rada/deputati/item/1481-lobosok-volodymyr-petrovych. Двоє інших - брали постійні побори з бізнесу, з ринків, з фабрикованих справ, брали участь у катуванні людей, що підтверджено судовими справами http://www.rol.org.ua/article.cfm?deid=163. Міняємо шило на мило. Хоча ці трохи кращі за ПР, тому що гроші не додумались виводити на закордонні рахунки та і шкода від них ресурсам України не така велика, але для звичайних людей то теж недобре. Закликаю бути розсудливими і витягувати інформацію про всіх перед тим як голосувати за них. Хай живе Україна вільною і багатою. І Ви, громадяни з Народної Ради, подумайте, чи підуть за вами прості люди, яких більше за вас в сотні тисяч разів і яким належить влада в Україні і в нашому місті. Чи пора вже дати можливість народу розвиватись без якорів, якими є ваші погляди на суспільство і власні інтереси. Дякую.
avatar