реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Начальника департаменту ОДА піймали з 40 тисячами хабаря

Співробітники Служби безпеки України спільно з податковою міліцією під процесуальним керівництвом прокуратури викрили розкрадання посадовцями грошей на ремонті соціальних об’єктів Чернігівщини.

Правоохоронці встановили, що організатором оборудки був керівник одного з департаментів облдержадміністрації. Посадовець залучив до корупційної схеми працівників інших державних та контролюючих органів. За останні два роки з державного бюджету було виділено понад тридцять мільйонів гривень на ремонт та реконструкцію лікарень та навчальних закладів Чернігівщини. Співробітники спецслужби задокументували, що весь цей час начальник департаменту брав «відкати» з підрядних структур за сприяння в укладанні контрактів.

Оперативники СБ України затримали посадовця в обласному центрі під час отримання у власному автомобілі сорока тисяч доларів «відкату» від представника комерційної структури.

Відкрито кримінальне провадження за статтями 191 та 212 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх причетних осіб до корупційної оборудки. Про це повідомив прес- центр СБУ.

За неофіційними даними, мова йде про начальника департаменту житлово - комунального господарства Юрія Євтушенка. Він навіть був якось почислився у заступниках голови ОДА, так і не зайнявши кабінету...
Коментатори в соціальних мережах також чекають коментарів народного депутата Олександра Кодоли, в помічниках якого ходив був Євтушенко. Щоправда, йому може й ніколи - дружина у декреті другий мільйон заробляє...



Теги:СБУ, Чернігівська ОДА, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar