реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

На одного кандидата по 206 округу побільшало

Під час обласної конференції партії «УКРОП» кандидатом у депутати Верховної Ради, на проміжних виборах по 206 округу, висунули спеціаліста по боротьбі з щурами та тарганами Ярослава Гіріча, зятя одіозного голови окружного адміністративного суду Віталія Добрянського.

Історія успіху Ярослава Гіріча надзвичайно проста, вдало вийшовши заміж, він разом зі своїм шурином стали засновниками двох підприємств ТОВ «Деолик» та ТОВ «УМПК», що монопольно надають послуги з дератизації та дезінсекції у місті Чернігові.

Саме цьому молодому бізнесмену йде у кишеню копієчка з кожного метра чернігівських квартир(входить до тарифу за послуги ЖКГ). А копієчка до копієчки і в місяць виходять сотні тисяч гривень.

Вибір такого специфічного бізнесу молодим підприємцем пояснити просто, його тесть Віталій Добрянський є близьким другом головного санітарного лікаря Чернігівщини Миколи Донця. Тож кожен, хто не хоче проблем з санепідемстанцією, щурів має травити лише замовляючи послуги у фірм Гіріча.

Крім того, «патрон» клану, та по сумісності служитель Феміди разом з своїм другом — обласним санітарним лікарем Миколою Донцем – відомий тим, що його пов'язують зі скандальними схемами по продажу землі для гіпермаркету «Епіцентр», сумнівними судовими рішеннями та загадковою смертю журналіста Тараса Вознюка, який проводив розслідування про діяльність аферистів.

На даний час, за інформацією джерел, що побоюючись за свою безпеку погодились надати інформацію анонімно, фігури господ Добрянського та Донця стоять за скандальною схемою забудови Кордівки, а також виділенням гектрів землі під забудову біля «Епіцентру».

Також, подейкують, у Донця в райцентрі Мена мається незаконне виробництво по розливу води, співвласником якого є завідувач центру ортопедії Чернігівської міської лікарні № 2 Володимир Фриз, батько іншої УКРОПівки, Оксани Тунік-Фриз.

То ж, якщо подивитись на молодого кандидата через призму його родинних зв'язків, то «Король щурів» скоріше виглядає, як маріонетка. Поки його ляльководи вирішують серйозні справи, він судячи зі сторінки в фейсбуці www.facebook.com/yaroslav.girich, встиги побувати майже на всіх курортах світу.Народні блоги






Теги:Корупція, Микола Донець, укроп, суддя Добрянський, Люстрація, округ 206. Гірич


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
http://blogs.news-ua.com/politik123456/2016/05/24/girich---nyasha.html
avatar