реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

На Москві: страх Навального

Російська влада злякалася 15 січня, коли має бути оголошено вирок опозиціонеру Навальному.

Сторінка акції на підтримку російського опозиціонера Олексія Навального в Facebook заблокована в Росії. Це було зроблено на вимогу Генпрокуратури через заклики до несанкціонованих масових заходів, повідомив прес-секретар Роскомнагляду Вадим Ампелонський. За його словами, аналогічна сторінка в мережі "ВКонтакте" також буде заблокована, повідомляє Російська служба Бі-бі-сі.

Група, де містилася інформація про акції прихильників Навального, виявилася недоступною на території Росії ввечері 20 грудня. До цього моменту готовність прийти на захід висловили близько 12 тисяч осіб, повідомляє Дождь.

Нагадаємо, 15 січня має бути оголошено вирок Олексію та його брату Олегу Навальним по справі "Ів Роше". Звинувачення вимагало засудити Олексія Навального до 10, Олега Навального - до восьми років колонії.

Проте, знаючи заляканість росіян, величезну зомбованість через телевізор путінською пропагандою, яка дорівнює геббельсівській, зважаючи на відсутність самостійного російського середнього класу, не врато сподіватися на якісь серйозні зрушення саме в цей час.



Теги:Навальний, Майдан у Росії, російська опозиція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar