реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

На Чернігівщині стріляли з "Градів"

На Чернігівщині окремий артилерійський підрозділ, озброєний реактивними системами залпового вогню БМ-21 “Град”, пройшов навчання з управління вогнем дивізіону, передає УНН з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Головним завданням артилеристів були влучні постріли за отриманими координатами цілі та знищення умовного противника у визначеному районі.

Артилеристи розповіли, що під час навчань та бойового злагодження практичні заняття проводяться дуже інтенсивно, що є вимогою часу.

"Ми проводимо планові заняття з урахуванням досвіду бойових дій на сході країни. У зоні АТО потрібно впевнено та рішуче виконати завдання та швидко змінити позицію щоб не потрапити під вогонь противника. Велика увага приділяється злагодженості розрахунків", — розповів командир одного з бойових розрахунків, який тривалий час виконував завдання в зоні проведення АТО на Донбасі.

Більшість "гармашів", які проходять навчання на полігоні — мобілізовані бійці. Вони призвані в ході четвертої хвилі часткової мобілізації з Миколаївщини, Херсонщини, Кіровоградщини та Запоріжжя. Усі вони мають бажання і мотивацію захищати Україну.

За результатами виконання вогневих завдань артилерійський підрозділ показав високу готовність до виконання завдань за призначенням та отримав найвищу оцінку.



Теги:мобілізація, АТО, російсько- українська війна, артилеристи, град


Читайте також



Коментарі (0)
avatar