реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Мощі Святого Шарбеля знову в Чернігові

На численні прохання людей, які отримали зцілення і допомогу за молитвами святого Шарбеля, маємо можливість знову вітати мощі святого в нашому місті.

Сердечно запрошуємо всіх відвідати мощі святого Шарбеля, великого праведника і чудотворця ХХ ст., котрий своє подвижницьке життя провів у цілковитій відданості Богу і вийшов на самісіньку вершину монашого покликання.

Святий отець Шарбель здійснив більше двадцяти тисяч чудес у різних країнах світу. Монастир, в якому ось уже більше ста років покоїться нетлінне тіло святого ченця, відвідало більше мільйона людей різного віросповідання з 95 країн світу. Багато паломників тут же отримали зцілення від своїх недуг. За його молитвами і заступництвом і сьогодні відбувається багато зцілень і чудес.

Святість Шарбеля не має меж, кордонів, вона вища від усіх людських немочей і недосконалостей, вона приходить і допомагає всім, хто її шукає і запрошує до свого життя.

Мощі перебуватимуть з 15 по 28 березня, у монастирі святих апостолів Петра і Павла Української греко-католицької церкви м.Чернігова, вул.Любецька, 52, тел. 649-571.

Спільні молитви на зцілення будуть читатися щодня: зранку — о 8.00, увечері – о 18.00.

Греко-католицька парафія




Теги:зцілення, греко-католики, мощі святих, Шарбель


Читайте також



Коментарі (0)
avatar