реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Місце роботи розвідника -- Гончарівський «KILL-HOUSE»

Особовий склад розвідувального підрозділу 1-ї окремої танкової бригади, що дислокована у селищі Гончарівське Чернігівського району, посилено готується до участі в конкурсі на кращого розвідника 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України.

Військовослужбовці розвідувальної роти виконують вправи стрільб по трьом мішеням з підйомом та спуском по східцях, тренують рівновагу під час швидкісної тактичної стрільби, а також вправляються у стрільбі з різних положень правою та лівою рукою.

- На полігоні розвідники самостійно змайстрували спеціальний підготовчий комплекс для навчання стрільбі солдата, - повідомив командир розвідувальної роти танкової бригади капітан Віталій Рогачко. – Також збудували так званий «kill-house», де бійці відпрацьовують елементи захоплення будівлі зі стрільбою по умовному противнику.

До польових занять залучається практично вся розвідувальна рота військової частини: офіцери, солдати контрактної та строкової служби.

За словами командира розвідроти танкової бригади для перемоги у змаганнях потрібно докласти максимум зусиль, знань та практичних навичок.

- В першу чергу розвідник повинен швидко та правильно обдумувати свої дії, - наголосив капітан Рогачко. – Боєць повинен самостійно приймати рішення у складних ситуаціях, вправно стріляти, мати хорошу фізичну підготовку та бути витривалим.
Варто додати, що конкурс на кращого розвідника 8-го армійського корпусу відбудеться наприкінці травня у Житомирській області. В ньому візьмуть участь усі розвідувальні підрозділи військових частин армійського з’єднання.

Віктор АНУФРІЄВ
Фото автора



Теги:розвідники, Українська армія, Гончарівськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar