реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Міліція "з"їдає" більше за освіту і медицину

Народний депутат України, член партії «Наша Україна», відомий борець з корупцією, Герой України Григорій Омельченко назвав міліцейських чиновників, які в нинішніх умовах купують за бюджетні кошти дорогі авто, паразитами на тілі України.
Г.Омельченко нагадав, що нещодавно Голова Рахункової палати зробив висновок, що МВС «споживає» стільки ж державних коштів, скільки всі соціальні галузі – освіта, культура, медицина та наука – разом узяті.

«Але ці кошти йдуть не на покращення боротьби зі злочинністю. В той час, коли рядовим співробітникам міліції не вистачає комп’ютерної техніки і засобів зв’язку та навіть грошей на зарплату, МВС стало державною установою, яка витратила найбільше коштів на придбання дорогих автомобілів для керівництва. Лише один автомобіль Cadillak Escalade, придбаний для Могильова, коштує понад півмільйона гривень», - вказав Омельченко.

Григорій Омельченко висловив сумніви у доцільності придбання такої кількості лімузинів для здійснення правоохоронних заходів. «За ту ж суму, на яку цього разу було придбано 21 автомобіль представницького класу, було закуплено щонайменше вдесятеро більше автомобілів ВАЗ-2107 для дільничних міліціонерів і працівникв карного розшуку», - відзначив політик.

Омельченко підкреслив, що мільйони бюджетних гривень витрачаються на дорогі іграшки на тлі голосних заяв Азарова про те, що він заборонив Держскарбниці фінансувати купівлю чиновниками нових автомобілів, техніки та оплату ремонтів кабінетів.

Григорій Омельченко, який 16 років життя присвятив службі в системі органів внутрішніх справ, обурений аморальністю і цинізмом влади. «Ця влада наочно показує, для яких людей будується нова Україна Януковича. «Бюджет жорсткої економії та ефективного використання коштів», як його назвав Азаров, перетворився на бюджет проїдання та паразитування чиновників», - вважає він.

Народний депутат Омельченко переконаний, що такий паразитизм нинішньої влади не лікується, він потребує негайного хірургічного втручання.Наша Україна




Теги:Г.Омельченко, аморальність, мвс, Могильов, Наша Україна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Языком болтать - не мешки таскать! Что он имел ввиду, говоря "паразитизм нинішньої влади не лікується, він потребує негайного хірургічного втручання"? Народний депутат України, член партії «Наша Україна», відомий борець з корупцією, Герой України боится назвать своими именами методы борьбы с паразитизмом? "Григорій Омельченко, який 16 років життя присвятив службі в системі органів внутрішніх справ, обурений аморальністю і цинізмом влади" - неужели он считает, что всё это негативное появилось в стране за 9 месяцев правления новой власти? Конечно, он так не считает, но, тогда паразиты появились за 16 лет - это уже правдоподобно.
avatar