реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Ляшко пропонує Яценюку застрелитись

Персональну відповідальність за те, що в парламенті з’являються «тушки», повинен нести голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, який обіцяв виборцям, що в рядах його політичної сили не буде перебіжчиків. Про це лідер Радикальної партії, позафракційний народний депутат написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Політичну відповідальність за нових парламентських тушок має нести Яценюк, який перед виборами клявся, що особисто відповідає за кожного кандидата у депутати від «Батьківщини». Він справді «відповідав особисто» - брав гроші за місця в списку і за висунення по округу. Спочатку - Табалови зтушкувалися, тепер - Немілостівий, Скосар, Стаднійчук - чергові тушки кролика. Ці депутати сьогодні особисто підвердили, що зрадили своїх виборців. Ймовірно, ці тушки будуть не останні», - написав Ляшко у Facebook.

При цьому він нагадав, що сьогодні фінансово-банківський комітет відмовився підтримати його пропозицію про висловлення недовіри уряду Азарова, зокрема, цю ініціативу не підтримав член фракції «Батьківщина» Денис Дзендзерський.

«Оскільки за тушкування списку «Батьківщини» відповідає особисто Яценюк, закликаю Арсенія покаятися за «тушкоробство» перед українським народом і скласти мандат народного депутата України. Перед виборами Яценюк клявся, що тушок у списку не буде. Він назвав їх політичними потворами, бо вони торгують голосами виборців. Щодо останнього, я згоден з Арсенієм. Але згідно його логіки він така сама політична потвора, бо теж торгує голосами виборців. Адже саме він записував у список «Батьківщини» Табалова (а його сина - по округу), Скосара, Немілостівого, Дзензерського, Стаднійчука. Записував за гроші, чітко розуміючи, що спонсор - це потенційна тушка», - переконаний лідер Радикальної партії.

У зверненні до виборців «Батьківщини» Ляшко зазначив, що ще в серпні 2012 він публічно називав прізвища тих, хто сьогодні перебіг до Партії регіонів:

«Шановні виборці партії «Батьківщина», Ви всі, кожен з Вас персонально, теж несете відповідальність за ганебне явище тушок в парламенті. Дякую Вам, що не голосували за регіоналів та комуняк. Але за «об'єднану опозицію» теж не треба було голосувати. Немає нічого несподіваного у тому, що в «Батьківщині» з'явились тушки кролика - перед виборами я попереджав Вас, навіть називав публічно ці прізвища. Бо з продажу місць у списку не могло бути іншого результату… І в першу чергу, винен той, хто записав цих потвор у список. Якщо у Арсенія є хоч крапля совісті і політичної відповідальності, він має склас
ти депутатський мандат. Або застрелитися».



Теги:тушки, Ляшко, опозиція, Яценюк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar