реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ляпас Табачнику

Ірина Черенько, голова Центру прогресивної молоді «Апельсин»: «Наші студенти також готові дати ляпаса Табачнику»

17-річна студентка Могилянки Дарія Степаненко, яка дала ляпаса міністру освіти Дмитру Табачнику, розповіла про мотиви свого вчинку.

«Дмитро Табачник знаходиться не на своєму місці і його політика є антиукраїнською. Тому ми виступаємо за відставку цієї «свині», — розповіла студентка
17-річна студентка Могилянки Дарія Степаненко, яка дала ляпаса міністру освіти Дмитру Табачнику, розповіла про мотиви свого вчинку.

«Дмитро Табачник знаходиться не на своєму місці і його політика є антиукраїнською. Тому ми виступаємо за відставку цієї «свині», — розповіла студентка

Вона також повідомила, що три дні тренувалася і відпрацьовувала удар. «Перед цим я з допомогою друзів три дні тренувалася і відпрацьовувала удар. Він побудований на базі прийому «уракен» — блискавичний, несподіваний удар. Цим прийомом брати Клички відправили в нокаут чимало суперників. Але я не ставила мети сильно вдарити — мені потрібно було принизити ворога української культури, проявити неповагу, якщо хочете — дати ляпас».

Коментує Ірина Черенько:» Студентка мала право на протест і думаю, що в Чернігові Табачника також може чекати подібний прийом. У нашому педагогічному університеті є студенти, які можуть повторити вчинок Дарини. Адже Табачник, крім того, що «красівий мужчіна», нічого хорошого для студентства не зробив. Навпаки – познімав пільги та ігнорує студентське самоврядування»



Теги:ляпас, табачник, апельсин, студенти


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Пробудження самосвідомості і починається з великих студентських центрів країни. На це наводить досвід різних періодів української історії ХІХ-ХХ століть. Та й прикладів такої самопожертви немало. Достатньо лишень згадати кілька ситуацій за совєцького режиму з виставленням на показ всієї гнилі системи стараннями національно-свідомої інтеліґенції, як вчинок молодої української патріотки Дарини Степаненко стає зрозумілим.
А чи забули виступ когорти "шістдесятників" у Києві на прем'єрі "Тіні забутих предків" на знак репресивної системи"розвинутого соціалізму"? Та й ляпасів діячам влади від мужніх патриотів чи просто небайдужих на сторінках всесвітньої історії у різних країнах ХХ-ХХІ ст. знайдете чимало!? Додайте кинуті яйця, гнилі помидори тощо. Просто серйозному пану у майбутньому не варто робити занадто необдуманих та провокативних вчинків на рівні причинення болю гордовитим носіям українського менталітету. Адже зростло покоління вже постсовкових юнаків та юнок!?
Цікаво, що Табачник, знищуючи по живому українську національну гордість впродовж тривалого часу з подіуму такої посади методом збурення духовно здорового товариства, ще й, виходить, і надалі хотів почуватися ідолом антиукраїнства? Не вийшло. Терпіння колись закінчується. Здорова українська поросль пробиває і у темряві дорогу до світу!? Слава Україні!
avatar