реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Комедія: екс-ректор втік з-під браслету!

Підсудний екс-ректор Національного університету державної податкової служби України Петро Мельник, який перебував під домашнім арештом, утік, позбувшись електронного браслета
Про це повідомляє прес-служба МВС.


"Сигнал тривоги надійшов на пульт контролю за особами, які перебувають під домашнім арештом. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група. Вжито необхідних заходів щодо розшуку підозрюваного", – йдеться в повідомленні.

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко вже призначив службове розслідування з метою з’ясування всіх обставин того, що сталося.

Сьогодні зранку слідчий подав до суду клопотання про зміну запобіжного заходу Петру Мельнику з домашнього арешту на тримання під вартою. З цим клопотанням, згідно із статтею 184 КПК України, підозрюваного було ознайомлено заздалегідь.

Нагадаємо: колишнього ректора Національного університету Державної податкової служби, колишній народний депутат від Партії регіонів Петра Мельника затримали 27 липня працівники ГУБОЗ під час передачі хабара в розмірі 40 тис. і 80 тис. гривень, які чиновник вимагав від батьків абітурієнтів за "сприяння у вступі".

Окрім того, під час обшуку в кабінеті слідчі вилучили ще $ 30 тисяч

Невже таки допомогли єврейські жінки, що так кинулися на захист одізного ректора? Читайте на нашому сайті новину про його захист єврейською жіночою організацією.



Теги:Захарченко, мвс, Петро Мельник, євреї, хабар


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Одразу потрібно було під вартою тримати, а то дали змогу Мельнику втекти, а тепер "розшукують". Так у нашій країні і є, ті хто крадуть чи беруть багато відкупаються, а якщо хтось з простих смертних 100 грн вкраде одразу до вязниці саджають!
avatar
2
Є у податківців так-звані нікчемні операції. Визнати цсиіх спеціалістів, що вчились при Мельнику нікчемними спеціалістами і позбавити диплома. Суто по податківські.
avatar
3
Враховуючи те, що починають кар'єру в податковій службі з хабара за навчання.
avatar