реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кличко прогнозує повстання українців

В інтерв’ю німецькому виданню Abendzeitung München Віталій Кличко заявив, що ситуація в Україні може закінчитись кривавим повстанням, подібним до Сирії
«Вже рік як ми не заслужили права називатися демократією, ми стали авторитарним режимом… Є чимало людей, котрі бояться, що в Україні справа може дійти до кривавого повстання як в Сирії. Я вважаю, що насильство не є рішенням, але багато хто з населення каже: ми більше не маємо, що втрачати!», - зазначив Кличко.

Він також сказав, що дуже схвильований наступом на опозицію в країні.

«У мене викликає дуже погані відчуття країна, де у будь-яку секунду у тебе за дверима може стояти міліція. Чи застрахований я від арешту? Ні, немає ніякої гарантії, що вони так не вчинять. Проте поки вони це робили на інших рівнях», - додав Кличко.

Так, за словами Кличка, спеціально поширювалися чутки, що його батько використовував своє службове становище дипломата для контрабанди зброї та наркотиків.

«Зовсім недавно один лікар повідомив, що бачив під час мого бою з Адамеком, що я страждаю на хворобу Паркінсона. Це означає, що я не можу контролювати свою агресію, а тому не підходжу для політики. Далі вони скажуть, що я вагітний. Це все лише дешева брехня», - пояснив Кличко.
Відголос



Теги:повстання, опозиція, арешт, Кличко


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Я бы пошла за Кличко если бы он позвал, Украине нужны честные и сильные политики..
avatar
2
Віталій Клічко видатний спортсмен, і дуже гарна людина, але... В "УДАР" майже немає активних членів партії і діючих осередків в містах. Навіть, невідомо хто війде до першої п"ятірки "УДАР" по партійним спискам, а за мажоритарщиків, взагалі, мови не йдеться, їх призвища і іх сусідам нічого не скажуть. Боюсь, що на парламентських виборах від "УДАР" можуть пройти провладні "тушки" про яких навіть Віталій не буде знати.
avatar
3
Кличко молодець. Так тримати.
avatar