реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кличко не спішить знімати мажоритарників

Партія УДАР ухвалить рішення щодо зняття своїх кандидатів на округах на користь Опозиції тільки за результатами соцопитувань і готує заходи для тих, хто відмовиться.

Про це в інтерв'ю газеті Комерсант-Україна розповів лідер УДАРу Віталій Кличко.

"Партія УДАР не буде примусово знімати своїх кандидатів у мажоритарних округах. Вони прекрасно розуміють необхідність такого кроку там, де це потрібно, щоб не пройшов кандидат від влади. Тому ті з наших кандидатів, хто буде зніматися, зроблять це свідомо", - сказав він.

Кличко відзначив, що в 30 округах, де немає чіткого розуміння, який з кандидатів має найбільшу підтримку, працюють соціологічні групи. "І я думаю, що 9-10 жовтня ми вже одержимо від них дані, і тільки відштовхуючись від них, ми зможемо прийняти рішення…Якщо людина має максимальну підтримку, інші кандидати повинні зняти свої кандидатури на його користь, а не просто тому, що так вирішив функціонер у штабі. Так що, не з огляду на думки виборців, ми в такі ігри грати не будемо", - сказав Кличко.

На питання, що буде, якщо вони відмовляться знімати свої кандидатури, Кличко відповів: "У нас є всі інструменти для того, щоб переконати людей виконувати вимоги більшості. У цьому випадку ми можемо провести з'їзд".

"Дуже погано, коли людина ставить свої особисті завдання вище суспільних. Партійна дисципліна є одним із ключових факторів у нашій роботі, якщо ми хочемо домогтися результатів. Якщо кожен діятиме, керуючись тільки своїми особистими завданнями, то каші ми не зваримо", - заявив Кличко.

Відповідаючи на запитання, чи підписував Кличко якісь документи з опозицією, він сказав: "Ні, це просто домовленості. Є гарне прислів'я: "Немає жодного контракту, міцнішого за чоловіче рукостискання".

"Хотілося б вірити й будувати роботу на таких принципах, а не на тих, які зараз існують в українській політиці, де обманюють не тільки виборців, але й один одного", - додав він.

Експрес online



Теги:мажоритарні кандидати, удар, Кличко, опозиція


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
В Библии написано: «Кто жалеет розг для своего сына, тот не жалеет своего сына». Собственно у человека голова и задница очень похожи, те же два полушария – левое и правое, те же извилины, только в голове бывает их много, а вот на заднице одна извилина, но за то какая глубокая! Если бить человека по заднице, то начинает думать голова, а вот если бить человека по голове, то начинает думать задница.
В этом можно легко убедиться, взглянув на новоиспеченного политика -боксера Кличко. Когда он молчит, то его физиономия только специалисту-физиономисту скажет, что это человек не глубокого ума, а вот когда он начинает говорить, то только подобный может не понять, что этот человек думает нижними полушариями. И это вполне естественно, что голова у Кличко давно передала свои функции заднице. Наименование его партии «Удар» вполне ясно намекает на его орган мышления. Собственно, а что может дать Украине присутствие «Удара» в украинском парламенте? Да ничего, опять очередные болтуны займут место законодательном органе, да вот беда в том, что их лидер думает не тем местом.
И поедет и попрет дурь с парламентских трибун, да если эта дурь объеденится с болтунами – завсегдатаями парламента, то парламентский «цирк» обновится новыми клоунами. Если украинский народ любит парламенский «цирк» то тогда понятно, почему у партии «Удар» такой высокий рейтинг. Закрадываются сомнения, что «прихильников» партии «Удар» тоже били в детстве не по попке, а по голове!
avatar
2
Вчора на сайті Укр. нет, прочитав прогноз одного із соціологів, так ось він пророкую, що після виборів з фракції Кличка, мінімум 30% депутатів, перебіжять до ПР, а ще не па"мятаю десь читав, що депутати від Кличка в Київ раді, майже завжди голосують (і сам Кличко теж) за ті питання які виносять депутати від ПР.
avatar