реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Хто зруйнував шкільний спортзал?

В Чернігові однією з будівельних організацій проводилися роботи з утеплення спортзалу школи № 11. Через допущені під час робіт порушення будівельних норм і правил ввечері 9 листопада стіни та стеля спортзалу обвалилися. В результаті руйнування споруди ніхто не постраждав.

За даним фактом прокуратурою м. Чернігова проводиться перевірка в порядку ст. 97 КПК України. Хід перевірки прокурором області взято на особистий контроль

Прес-служба прокуратури Чернігівської області
Фото з сайту "Високий Вал"



Теги:Чернігів, спортзал, Прокуратура


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Та й взагалі, як поглянеш на оці всілякі "новітні" європеребудови, то просто соромно стає. Здається, що всі реконструкції розраховані вистояти стільки, скільки мають очі людей витримати сором, щоб у наступному звикнути.
Достатньо звернути увагу на стан тротуарної бруківки, яку рік чи два тому постелили у обласному центрі чи районних, на "реставрацію" вокзалів, стін монастирів, як наприклад у Новгороді-Сіверському. А вся ця технологія з утепленням-то взагалі абсурд.
Як за приклад скажу про "реконструкцію" найвідомішої на Лівобережжі чоловічої гімназії у Новгороді-Сіверському. Стояло розкішне приміщення від 1844 року. У 2003-2004 все пообдерли, пообмазувавши так званими "євро".Тепер , а це з наступного року, як стрічки порізали, мають щороку ремонтувати те, що валиться. Так було і з дорогою на знаменитому Микільському узвозі, так , мабуть, повсюдно.
avatar
2
А якби Ви ще взнали які "відкати" при цьому відбуваються.
Як би Вам тоді сталося!
avatar