реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: знеструмлення телебачення, розстріл мирних людей

Луганська обласна міліція повідомляє, що біля прикордонного пропускного пункту «Довжанський» вбили двох людей.

«Сьогодні вночі о 2:15 до чергової частини ГУМВС України в Луганській області надійшло повідомлення про те, що на автодорозі М-03 сполученням Київ – Харків – Довжанський сталося вбивство», – йдеться в повідомленні прес-служби обласного МВС.

«Чоловік з дружиною рухалися двома автомобілями по автодорозі сполученням Київ-Харків-Должанський. Поблизу прикордонного пункту «Должанський» авто були обстріляні із вогнепальної зброї. Живою залишилася лише 10-річна дочка подружжя», – повідомили в МВС. Обстріл проводили російські окупанти, що прикриваються так званою Луганською народною республікою.

У Києві було професійно запалено кабелі, через що на кілька годин українські телеканали були відключені.

Пожежу зараз ліквідовано. Телебачення транслює свої передачі.

Заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар назвала підпал кабелів телевежі диверсією. "Логіка російських спецслужб досі базується на вченні Леніна про першочергові "пошту, телефон, телеграф", - зазначила вона у Facebook. "Ще вчора правоохоронні структури взяли під посилену охорону телевишку та інші об’єкти критичної інфраструктури в Києві. На територію "карандаша" на Сирці диверсантам потрапити не вдалося. Тому, за попередніми даними, підпалили кабелі в колодязі, доступ до якого є з вулиці, кинувши всередину запалювальну суміш", - повідомила Сюмар.

У Маріуполі - Нацгвардія звільняє від терористів приміщення міської міліції. Російські нападники відстрілюються - в українських силовиків є поранені.

На дорогах, які прилягають до Слов'янська й Краматорська, озброєні сепаратисти встановили блок-пости й перевіряють автомобілі, які проїжджають ними. Про це повідомляє Дмитро Тимчук, публікуючи відео емісарів групи "Інформаційний спротив"
У Костянтинівці терористи застрелили місцевого священика, який вийшов їх напоумити. Не вийшло...

У Донецьку прихильники окупанта - місцева п'ята колона на вшануванні Дня перемоги вимагали виконати Гімн Росії і заявили, що наступного року так і буде. Донецька міська рада відмовилася надати приміщення для проведення псевдореферендуму російських прихильників.



Теги:гімн Росії, НТКУ, Краматорськ, Донецьк, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar