реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Хабар за зневагу землі

Органами прокуратури області у взаємодії з іншими правоохоронними органами з огляду на рівень поширеності корупції у сфері земельних відносин постійно вживаються скоординовані заходи, спрямовані на протидію цьому ганебному явищу.

Зокрема, прокуратура області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди у розмірі 3 тисяч доларів США директором Чернігівської філії однієї з державних установ.

За результатами реалізації визначених прокуратурою негласних слідчих дій та упровадження новел Кримінального процесуального кодексу спільно з УБОЗ УМВС в Чернігівській області 31 липня посадовця викрито під час отримання коштів за розроблення та видачу агрохімічного паспорту земельної ділянки про непридатність на ній ґрунту для ведення сільського господарства.

Досудове слідство здійснюється слідчим управлінням УМВС України в області за ч. 4 ст. 368 КК України.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:прокуратура Чернігівської області, земельні ділянки, хабар


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
ситуація з корупцією в нашій країні не зміниться допоки не будуть прийняті відповідні рішення на державному рівні, за приклад можна взяти позитивний досвід комуністичного Китаю
avatar