реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Керівника фіскалів області призначили без конкурсу. Зате з екрана

Головне управління ДФС у Чернігівській області очолила Людмила Слаутіна - про це повідомив відділ комунікацій головного управління ДФС в області.

Голова ДФС України Роман Насіров у відеоселекторному режимі з цієї нагоди привітав своїх колег з Чернігівщини та зачитав відповідний наказ про призначення на посаду начальника Головного управління ДФС у Чернігівській області Людмили Слаутіної. Він також зазначив, що Людмила Миколаївна працює в органах податкової служби з 1992 року, показала себе професіоналом на відповідальних посадах. Такого представлення - з екрана - ще у нас не було.

Голова облдержадміністрації Валерій Куліч вручив Людмилі Слаутіній букет білих та рожевих троянд. А також наголосив, що нині дуже важливо повернути довіру населення до влади та силових структур. І задля цього будуть об’єднані зусилля, напрацьоване відповідне інформаційне поле.

Людмила Слаутіна тривалий час обіймала різні посади у податковій службі Чернігова. "Колектив Головного управління знає, як фаховий, професійний, здатний працювати якісно і відповідально. І висловила сподівання, що за той час, поки вона працювала в ДФС України, ці принципи збереглися", - пише відділ комунікацій управління ДФС. Хвали мене, моя губонько... Тільки чому стільки нарікань на роботу цих професіоналів?

Саутіна подякувала за довіру та запевнила Романа Насірова, що колектив Головного управління ДФС у Чернігівській області ефективно працюватиме на бюджети держави та місцевих громад. А також, звертаючись до присутніх у залі керівників силових структур Чернігівщини, висловила сподівання на тісну співпрацю та взаємодію.



Теги:ДФС, Саутіна, Роман Насіров, нові кадри


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Призначення у дусі попередників. Про яку довіру можна говорити, коли вона не довіряє громадськості? Шановному Кулічу можна поспівчувати.
avatar