реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Юрій Паперний побачив агресію в опозиції

Радник голови обласної адміністрації, який зараз працює в департаменті інформації, Юрій Паперний на своєму сайті "Чернігівський монітор" так оцінив вибори сільських голів, що відбулися в ряді сіл Чернігівщини:

"Якщо врахувати, що Чернігівська область є стратегічно важливою для опозиціонерів, такі результати свідчать не просто про кризу опозиції. Відчувається розчарування громадськості в потенційних можливостях опозиції щось вирішити, у тому політичному середовищі, яке себе називає опозицією. Евромайдан замість того щоб додати, швидше за все, відняв у кандидатів від опозиції кілька відсотків голосів. Агресія, вандалізм, залякування та інші «чорні» технології, продемонстровані опозицією, насторожили виборців. Вони побачили, що авантюризм опозиціонерів здатний поставити Україну на межу громадянського конфлікту. Тому в довірі кандидатам від опозиції було відмовлено".

Трудовий досвід (самоатестація Юрія Паперного)

З квітня 2011 по лютий 2013 - радник голови Чернігівської обласної державної адміністрації.
З липня 2007 по лютий 2011 - помічник-консультант народного депутата України.
З грудня 2005 - керівник інформаційних проектів ЧММГО "Молодіжний інформаційний центр" - газети "Вчасно" та журналу "Чернігівський монітор". Журналіст-фрілансер.
Травень-грудень 2005 - радник голови Чернігівської обласної державної адміністрації.
з січня 2004 - викладач курсів "Інформаційний менеджмент" та "Паблік рілейшенз" в Чернігівської філії Міжрегіональної академії управління персоналом.
з травня 2003 - менеджер з реклами "ТОВ "Новий Чернігів-2000".
2001-2003 - кореспондент Інтернет-газети "Політична Україна".
1999-2001 - відповідальний секретар, завідувач відділу політики чернігівської обласної щотижневої газети "Вал".
1991-1998 - викладач Чернігівського державного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка.





Коментарі (1)
avatar
1
От цікаво було б подивитися на результати, коли кандидати-"самовисуванці" вказали б дійсну належність до ПР?! Чи можна вважати сильною владу, яка не може виставити кандидатом у БУДЬ-ЯКІ органи влади під власним ім"ям?! Пройде час і народ зрозумію і цю технологію "развода катят" від регіоналів. Що тоді влада буде "разводіть"?
avatar