реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Янукович: геть Ющенка із грошей!

Одним із перших кроків Адміністрації Президента України Віктора Януковича стала негласна вказівка Національному банку терміново вилучити з обігу банкноти номіналом 50 гривен з підписом Віктора Ющенка, який очолював НБУ при випуску цих купюр в 1996 році.

Про це повідомляє РІА Новий регіон з посиланням на свої джерела, наближені до Адміністрації Януковича. Співбесідник агентства пояснив, що хоча раніше НБУ уже заявляв про вилучення старих банкнот із обігу, 50-гривневі купюри з підписом Ющенка до сих пір використовуються в Україні. Джерело також підкреслило, що це рішення продиктовано виключно політичними мотивами і пов"язано з бажанням адміністрації Януковича "окончательно избавиться от наследия Ющенко во всех сферах жизнедеятельности государства".

Нагадаємо, банкнота номіналом 50 гривень була введена в обіг 2 вересня 1996 року. Основні малюнки: з лицевої сторони - портрет Михайла Грушевського, поруч з яким підпис Виктора Ющенка, що займав тоді пост глави НБУ; зі зворотньої сторони банкноти - будинок Верховної Ради України.




Теги:Янукович, Ющенко, Адміністрація президента, банкнота 50 гривень, НБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar