реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Якби пропаганда була українською...

Наша українська хаотична пропаганда мала б звернути на цю подію належну і переможну увагу, але для того треба, щоб тою пропагандою відали українці, які глибоко знають історію свого роду... Тому - ніт.

Тож бачать глибше британці: їх розвідка повідомила про атаку українських морських дронів на структуру Новоросійського порту. "Російське командування, ймовірно, буде занепокоєне загрозами для флотилії десантних кораблів, що базується в Новоросійську. Ці судна є відносно вразливими без супроводу і взяли на себе більш важливу роль у постачанні російських сил в Україні після того, як у жовтні було пошкоджено Керченський міст"- зазначають британці.

Нагадаю, що раніше росіяни перенесли з окупованого Криму, Севастополя, зокрема, багато чого з ВМФ, з підводними човнами включно. Також нагадаю, що Новоросійськ є воротами російського екпорту добрив, кубанських пшениці та рису. А ще й нафти. Тепер може бути зась.

Я вже не кажу про "бєспалєзнасть" окупованого Криму з військово- стратегічної точки зору, якщо українці дістають флот у Новоросійську.

... У Степана Ерастова - члена Центральної ради від Кубані, засновника "Просвіт" на Кубані, є оповідання, як у Новоросійську він прокидається від сигналів у порту - то прийшли звільняти Кубань українські кораблі. От і скажіть, що не правий був чеченський генерал Дудаєв: українці завжди приходять по своє ...

Василь ЧЕПУРНИЙ

PS До речі, морські дрони виробляють українці - чим не привід для гордості української пропаганди. Але - ніт...



Теги:Новоросійськ, широка війна, Кубань, Василь Чепурний, Степан Ерастов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar