реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Як афганець наклав перед стройбатом...

Сайт "Високий Вал" сьогодні їдуче висміяв чернігівського міського голову Олександра Соколова через його боязнь вийти до мітингарів та за команду міської влади про знесення євронамету.

"26-го листопада - дата символічна. 9 років тому громада на чолі із славнозвісним Рудьковським посунула на штурм міської ради. Олександра Соколова тоді просто вмовляв вийти до людей депутат міської ради Сергій Шумило. Результат – закам’яніле обличчя градоначальника у помаранчевому шалику…

Вдруге історія повторюється у вигляді фарсу. Про якесь місцеве самоврядування у славному місті майже чотирьохсотлітнього магдебурзького права за 9 років потому говорити годі. Міський голова, комунальне підприємство якого забрало і потрощило коштовну приватну власність городян, сьогодні до них так і не вийшов", - пише сайт.

"Керівник ГО «Апельсин» під час зустрічі необережно почав говорити не чиновницькою поетичною мовою. Згадав навіть «стройбат», відтоді як держава не стала довіряти йому, а він – державі.

Але зустріч з «афганцем» Соколовим на 8-му годину ранку у міськраді таки призначили. І навіть Олег Семенович пообіцяли сприяти у поверненні сплюндрованого комунальним підприємством майна як громадським активістам, так і народному депутату Руслану Марцінківу.
«Пацан сказал – пацан сделал»

О 8-й годині ранку учасники євромайдану «як штик» з’явилися у малій залі міської ради… Спливли «джентльменські» 15 хвилин, спливла година…
Як там казала тьотя Свєта у «Спокойной ночи, малиші!»? «А Хрюши всьо нєт!»

"Високий Вал" влучно нагадує про тремтячі руки міського голови: "Про сміливість і чоловічу рішучість міського голови містом ходять легенди. Якщо 9-річний штурм міськради багато хто призабув, то деталі розставання з колись відданим заступником Оксаною Тунік-Фриз – навряд. Останню він просив залишитися на посаді, але приніс в жертву політичній доцільності і взятим на себе підвищеним «бізнесово-політичним» зобов’язанням. Злі язики і досі переповідають про «тремтячі руки з цигаркою» і важку розмову градоначальника з людиною, яка йому довіряла.

Недавній епізод у виконанні «злих язиків» - прохання до Соколова від співмешканців елітного дворику біля кафе «Нірвана» щось вирішити з дитячим майданчиком. Відповідь була простою «як двері» і юридично зваженою одночасно: «Це не у моїй компетенції».
Сказав і почимчикував… Напевно, вбік роботи, залишаючи по собі образ «сміливого афганця» у помаранчевому шалику".

Підзаголовок статті "Або як «афган» наклав у штани перед «стройбатом»… Коротка історія боягузтва". Детальніше читайте тут: Високий Вал






Теги:Олександр Соколов, Високий Вал, Чернігівська міська рада, помаранчева революція


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
І ви думаєте, що після підписання угоди про асоціацію з Європою Соколов стане іншим? Щось зміниться на краще?
Вибачте за народну мудрість - дурні думкою багатіють.
avatar
2
Соколов мудак! Це вже давно зрозуміло.
avatar