реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Яценюк відмінив прес-конференцію

Запланована на сьогодні прес-конференція лідера опозиції "За Батьківщину!", колишнього Голови Верховної Ради, колишнього міністра закордонних справ, колишнього керівника Нацбанку, колишнього міністра економіки Криму Арсенія Яценюка не відбулася.

Як повідомила прес-служба, він "не встигає доїхати".

Натомість вся Красна площа Чернігова обставлена білими наметами опозиції та перекрито в'їзд на неї міліцією. На частині наметів -- портрет нинішнього народного депутата від БЮТу Валерія Дубіля та заклики підписатися за Ялівщину. Інтересу до наметів опозиції городяни не виявляють.

На традиційному місці виставлений каркас трибуни для якихось "ветеранів" -- так примітивно влада намагається завадити проведенню мітингу. Сцена для виступу Яценюка виставлена з протилежного боку площі, біля могили Попудренка.

Нагадаємо: чернігівський суд заборонив проведення мітингу, але київський апеляційний його рішення скасував. Цікаво: якщо чернігівський суддя прийняв неправильне рішення -- він якось має за нього відповісти? Адже коли токар зробить брак -- його штрафують. А чим суддя кращий?



Теги:Красна площа, опозиція, Яценюк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar