реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Ім’я любові» Дмитра Селянського

12 лютого у міському Палаці Культури відбувся святковий концерт Дмитра Селянського ― «Ім’я любові». І хоч публіка мала різний вік, соціальний статус та незважаючи на це, задоволення отримали всі однакове. Діма дивував усіх своїм талантом, силою голоса та емоційністю виконання.
У концерті Дмитра взяли участь ряд значних виконавців Чернігова, а саме: лауреат міжнародних конкурсів, екс-солістка «Jazz Band Фокина» Ірина Цуканова, фіналіст Всеукраїнського конкурсу «Червона рута» Євген Мацак, студія сучасного танцю «Бродвей», шоу-балет «Парадокс», та шоу – балет «Аніма».
Концерт налічував 20 пісень, серед них: світові хіти, авторські і народні пісні. Розпочався концерт піснею з мюзиклу ''Romeo & Juliette'' – «Короли Ночной Вероны». Зал одразу ж почав підспівувати, Діму зустріли шаленими оплесками. Друга й третя пісні були ліричні, емоційні, чутливі, одна з них це – шедевр Миколи Мозгового – «Біда не в тім, що свище вітер лютий». Четвертою композицією «I feel good».
Наступну пісню Діма виконав у дуеті з Іриною Цукановою, з мюзиклу «Юнона и Авось» – «Я тебя никогда не забуду», зал аплодував шалено, два потужних голоси пройшли крізь кожного глядача. У перервах між піснями виступали шоу – балети.
Шосту, сьому і восьму композиції виконала Ірина, одна з них була авторською під назвою «Ти і я», присвячена Дмитрові, а друга - відомий світовий хіт Тіни Тьорнер – «You simple the best». Наступні 2 пісні виконав Євген.
Фольклорний блок налічував послідуючі три композиції : «Ой під вишнею під черешнею», «Водограй», «Ой на горі два дубки». Дмитро Селянський, Ірина Цуканова та Євген Мацак були одягнені у яскраві українські костюми, запальна трійка радувала глядачів жартівливими народними піснями.
Шістнадцяту композицію Діма Селянський оголосив самостійно. Його нова авторська пісня під назвою «Пустеля» заполонила серця глядачів, стала новим хітом, нею Діма довів, що він не виконавець однієї пісні. Наступними звучали такі композиції, як : «Алілуя», яку він виконував акомпануючи собі сам під гітару, «It's a wrong Jack», разом з Іриною Цукановою та Євгеном Мацаком, і звісно ж завершувала концерт пісня, яка зробила Дмитра Селянського відомим – «Мы чемпионы», зал співав стоячи і аплодуючи.
-

Дарина Примак






Коментарі (0)
avatar