реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Громадське ТВ і Громадське Чернігова - дві великі різниці

Громадське.ТВ розриває співпрацю з Громадським Чернігова через порушення редакційних стандартів. Про це повідомляє Інститут масової інформації з посиланням на сторінку Громадського Чернігова у мережі "Фейсбук", на якій поширено відповідну заяву.

Факт припинення співпраці Громадського.ТВ з Громадським Чернігова підтвердила ІМІ в коментарі глава ГО "Громадське телебачення" Наталія Гуменюк: "Так, у нас з ними була розмова у суботу 18 липня, ми розриваємо з ними угоду через порушення редакційних стандартів. Їхні журналісти не в рамках роботи для Громадського, а в рамках "підробітку" співпрацювали з виборчими штабами кандидатів 205-го виборчого округу. Для нас це неприпустимо".

Гуменюк також зазначила, що розставання відбулося спокійно. "Я порадила їм, якщо у них сформований колектив, працювати далі, але не під брендом Громадського. В регіонах це не працюють наші представництва, це окремі організації, із якими ми заключаємо окремі угоди", - розповіла Гуменюк.

У заяві, поширеній Громадським Чернігова, йдеться, що журналісти погоджуються із розірванням угоди, готові зняти бренд Громадського і повернути надане обладнання, проте не згодні із причиною:

"Хоча деякі наші волонтери в свій вільний час займаються зйомкою не тільки для Громадського ТВ, у наших матеріалах немає і ніколи не було джинси та замовних сюжетів. Усі особи, які мають посвідчення журналістів Громадського, ніколи не виконували політичних замовлень брудного характеру та не публікували їх від імені Громадського.".

Громадське Чернігова також заявляє, що не могло працевлаштувати власних журналістів на постійній основі, тому не могло заборонити їм підробіток в інших ЗМІ.



Теги:інформаційний простір, Громадське, Зосименко, Головатенко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Громадському ТВ - респект.
avatar