реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Герой України подарував свої книги військовим

Відомий український письменник, громадський діяч, Герой України Левко Лук’яненко, в рамках презентації на Чернігівщині авторських книг, зустрівся з військовими журналістами. Він передав примірники книг, автором яких він є, військовим Чернігівщини. Зокрема, «До історії української Гельсінської спілки», «Де ти, доле України?», «Українці у Другій світовій війні» та «З часів неволі» у чотирьох томах.

- Я вважаю, що люди у військовій формі мають бути, в першу чергу, патріотами своєї держави, - сказав Левко Лук’яненко. – Свого часу, я з товаришами, стояв у витоків створення Спілки Офіцерів України. Тому вважаю, що армія – це один з основних важелів, де примножується патріотизм і виховується громадянин України. Думаю, мої книги лише сприятимуть цьому.

В свою чергу, військові журналісти розповіли письменнику про активну участь Збройних Сил України у військово-патріотичному вихованні сучасної молоді. А на згадку про зустріч вони подарували Левку Лук’яненку сувеніри з атрибутикою вітчизняного війська та книгу «Журналісти стріляють не кулями» про діяльність військових медійників у гарячих точках планети.

Начальник регіонального медіа-центру Міноборони України підполковник Вадим Мисник запевнив почесного гостя, що книги незабаром будуть передані до бібліотек військових частин Чернігівщини.

Віктор АНУФРІЄВ



Теги:Українська армія, медіа-центр, Герой України, Левко Лук'яненко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar