реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Герой України дякує за високі ціни... Юлії Тимошенко

"Оце наступив сезон збирання кукурудзи, отже і її досушування. І знаєте, кого згадую лихим словом? Колишнього прем'єра Тимошенко.Бо поки вона не їздила в Росію домовлятися за ціну на газ, наше господарство платило 280 доларів за тисячу кубометрів, а тепер, згідно з її домовленостями, платимо 580 доларів", -- пише в своїй власній газеті "Чернігівщина" керівник сільсгосппідприємства "Земля і воля", колишній народний депутат, Герой України Леонід Яковишин.

І тому висловлює нормальне ставлення, що Юлія Тимошенко "загриміла" туди, де вона й сидить...

Також автор говорить про суцільне хабарництво у нашій державі. Леонід Яковишин: «… Якби ви знали, які перепони на шляху реалізації виробничих проектів штучно створюють аморальні хабарники від влади! А ще серед них багато недавніх призначенців-непрофесіоналів. Саме вони повинні впроваджувати реформи, але ніхто за це не відповідає за однієї умови– якщо справно працюють «ліфти», що піднімають здобич нагору»

І судової влади вони не бояться. Бо українські судді,«… як собаки Павлова, чутливо реагують лише на дзвінок згори або валізу знизу», - як написала у статті «Лисапетна моя Україна» Юлія Мостова.



Теги:Юлія Тимошенко, хабарі, Леонід Яковишин, Земля і воля


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Засранець і кидала. Кинув всіх митників що розмитнили прицепи без декларацій, кинув весь "отработанный материал", кинув Фобос, Зірку героя купив за 1 млн. доларів.
avatar
2
Поїдь у Бобровицю, піди на прийом і скажи це йому.
Чи, може, телефон дати?  biggrin
Про ціни на газ правильно дід сказав.
avatar
3
Оператор це видно Марченко. Згадав би ще ціни 1913 р.
avatar