реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Гадалки про долю Юлії Тимошенко

Українські астрологи, нумерологи та біоенергетики у своїх прогнозах розійшлися щодо подальшої долі екс-премєра Юлії Тимошенко. Одні вважають, що лідера "Батьківщини" посадять і звільнять лише в 2013 році, інші - що не посадять, але вона піде з політики, треті бачать її в лідерах вже до кінця 2014 року, пише "Сегодня".
За словами астролога Влад Росса, сидіти Тимошенко не буде.

"Цього року зірки - на її боці, причому восени у неї пік везіння. Їй супроводжує планета щастя і удачі Юпітер. Так що її не посадять. Суд позначиться позитивно на рейтингу Тимошенко - він буде зростати, і до виборів всі "помаранчеві", крім Тягнибока, об'єднаються", - заявив Росс.

Він також зазначив, що Віктора Януковича в цьому році, навпаки, очікує пік падіння рейтингу, але в 2012-му він почне нарощувати обороти.

Із зірками солідарна нумеролог Тетяна Котова: "2011 рік у Тимошенко непоганий. До в'язниці вона не сяде. За числом народження 27.11.1960 у неї виходить сильний, містичний рік - тобто, вона може вийти із ситуації. І в неї ще є шанс займати високі державні пости".

Натомість біоенерготерапевти та біоенергетики не настільки оптимістичні, хоча і вони впевнені, що вязниця Тимошенко не загрожує.

"Тюрми я не бачу… Але на колишній рівень (вона) піднятися не зможе - у неї карта перевернута. Імператор, який вище її, може сильно впустити її рейтинг. Але цей імператор - не Янукович. Можливо, Тігіпко, але не факт. У майбутньому, років через 5, у неї буде час підйому, але потім все піде на спад. Рано чи пізно вона піде з політики і займеться родиною", - розкинула карти таро біоенергетик Ірина Понаровська.

З нею багато в чому солідарна біоенерготерапевт Людмила Жукова: "Якщо судити по дню народження Тимошенко, то її навряд чи звільнять прямо зараз, але через деякий час вона буде на волі. За нумерологією у неї три кодових цифри - 348. Вісім - цифра простору, тобто, вона довгожитель, багато встигне. Четвірка говорить про те, що її рішення будуть обдуманими і неспішними. А трійка свідчить, що вона знаходиться під охороною: її охоронна грамота - свята трійця. Тому суворого вироку не буде. Але от як політик вона втратить. І не тільки в Україні".

За словами Жукової, те, що відбувається зараз - це "апогей, агонія, потім про неї почнуть забувати. На виборах 2012 року партія не буде успішною: її покинуть деякі люди, які зараз видають себе за лідерів, багато говорять. Можуть спливти якісь папери, можливо, фінансові справи, які підмочать репутацію партії".

У той же час астролог Олена Калантарова вважає, що з часом Тимошенко поверне собі колишній вплив.

"Найімовірніше, їй винесуть обвинувальний вирок, вона звернеться до Апеляційного суду, за неї заступиться Європа. Але позитивний результат для неї намітиться лише до кінця 2013 року, а повернення в лідери - до кінця 2014 року", - наголосила Калантарова.
Відголос



Теги:гадалки, Юлія Тимошенко, опозиція, Тягнибок


Читайте також






Коментарі (0)
avatar