реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чаус про Атрошенка: новий батл

Голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус заявив, що колишній міський голова Чернігова Владислав Атрошенко кілька тижнів тому просив його закрити кримінальні провадження про крадіжки коштів бюджету Чернігова. Про це Чаус написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Кілька тижнів тому колишній мер Чернігова Атрошенко передавав мені сигнали і прохання про зустріч. Мова йшла про прохання закрити кримінальні провадження про крадіжки коштів бюджету Чернігова на ремонтах шкіл, садків, масштабну корупцію на "Чернігівводоканал", дерибан землі через "Чернігівбудінвест". І також – відкликати позов Чернігівської ОВА щоб його родичі могли почати будівництво в Ялівщині. Взамін пропонували визнати, що історію про гуманітарку вигадали журналісти, а телеканали "Дитинець" та "Новий Чернігів" будуть знімати сюжети про ОВА в позитивному ключі", – йдеться у дописі.

Чаус зазначив, що відмовив Атрошенку, і він за жодних обставин не буде впливати на дії правоохоронців. У відповідь йому натякнули, що "буде чорнуха" в бік його та його сім'ї.

"Брудний "фільм" на підконтрольному Атрошенко телеканалі "Дитинець" – це напевно, відповідь за відмову закрити корупційні справи. Фільм подивився. Позицію не змінив. Корупціонер сидітиме. І підкорупціонерчики також", – додав начальник ОВА.

На фото: Чаус і Атрошенко під час облоги Чернігова весною 2022 року. Тоді вони були разом...



Теги:Владислав Атрошенко, Корупція, В'ячеслав Чаус


Читайте також






Коментарі (0)
avatar