реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

«Фракції ВО "Свобода" на Сході та Півночі України стануть авангардом українців у поваленні режиму Януковича»

Саме так сказав лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок, на зустрічі із виборцями у місті Прилуки 12 жовтня.
Олег Тягнибок зазначив: "Для нас, українських націоналістів, ключовим завданням на цих виборах є здобуття фракцій по всій Україні. Особливо важливо для нас отримати фракції в Центрі, на Півдні та Сході України. Адже навіть маленькі опозиційні фракції "Свободи" покажуть як по-справжньому має працювати депутат місцевої ради.

Наші депутати не дозволяють режиму вчепити свої пазурі та висмоктати життєві сили з краю, вкрасти землю, що належить громаді, підло поцупити дитячі майданчики і сквери. Свободівці викривали посадовців, що наживалися на горі потерпілих від повені співвітчизників та від імені краян заявляють про протест спробам українофобського режиму Януковича віддати Україну на поталу Кремлю.

Зрештою, фракції "Свободи", тут, на Півночі та Сході України, мають стати авангардом українців у поваленні режиму Януковича".

Наприкінці зустрічі були презентовані перші п’ятірки кандидатів у депутати до Чернігівської обласної ради (очолив Андрій Міщенко), до Прилуцької міської ради (очолив Дмитро Барнаш) та Прилуцької районної ради (очолив Іван Тютюнник). Також був презентований кандидат на посаду міського голови м. Прилуки Дмитро Барнаш.

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»




Теги:Прилуки, О.Тягнибок, опозиція, свобода, Вибори - 2010


Читайте також



Коментарі (0)
avatar