реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"ЄЦ" пропонує місця у списку. Але Антошин уже зайняв

. На прес-конференцію керівників місцевого осередку "Єдиного центру" очікувався приїзд колишнього голови Чернігівської облансої державної адміністрації Миколи Лаврика, але він е приїхав. Довелося "віддуватися" Володимиру Приходьку, якого не обминуло питання про його недавню заяву про порушення закону головою обласної ради Наталією РомановоюМова йде про те, що вона не має права займати будь-яку іншу посаду, хоча є головою обласної організації УСДП.

Володимир Приходько: -- Певно, пані голова не думала, що хтось вивчить закон і помітить її порушення. Якщо воно не буде усунене, я звернуся до прокуратури.

На прес-конференції "ЄЦ" було зпропоновано всім помітним людям -- активістам громадського життя, запропонувати свої канидадатури для балотування до рад різних рівнів від "ЄЦ". Щоправда, перед тим партія проведе опитування мешканців регіону, вивчить чи нема за кандидатом якогось негативу.

Володимир Приходько повідомив, що до Чернігівської міської ради список від "ЄЦ" уже практично сформований, але прізвище назвав одне -- Вадима Антошина, який очолює міське управління житлово-комунального господарства.

Василь ЧЕПУРНИЙ




Теги:В.Антошин, М.Лаврик, вибори, ЄЦ, В.Приходько


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ну, в перед запроданці, один був в "Нашій Україні", а потім перебіг в ЄЦ, другий був в соціалістичній і таким "макаром" перебіг до вказаної партії. Цікаво, що спільного між партійцями ЄЦ і Соціалістичною партією? Мабуть ви здогадалися.
avatar