реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Депутатські розборки: обшук у квартирі депутата Багрінцева

1 лютого особи, які представилися працівниками прокуратури Чернігівської області й приїхали у Ніжин та прибули за адресою, де мешкає депутат міської ради Багрінцев Максим, запропонували зайти до квартири, щоб поспілкуватися з приводу депутатського звернення та інформації, яка наведена автором того звернення, депутатом міської ради - регіоналом А. Походнєю, який звинуватив Багрінцева в кримінальних діяннях.

Чотири особи, перебуваючи у квартирі депутата Багрінцева, почали розпитувати його стосовно тієї інформації, яка наведена у депутатському зверненні. Після розмови дані працівники засумнівалися у правдивості пояснень депутата Багрінцева й без дозволів компетентних органів почали здійснювати обшук у його квартирі. У цей період депутат Багрінцев запитав чи є дозвіл суду на проведення обшуку ? Один з тих осіб сказав:"Не заважай нам працювати, а якщо будеш заважати -- пристєгну наручниками до батареї". Після цього гості продовжували незаконний обшук в квартирі.

Нічого не знайшовши, дані особи склали протокол, а після цього наполегливо порекомендували не брати участь, як свідку в судовому процесі по справі мера Ніжина, яка зараз розглядається в апеляційному суді області.

Депутат Ніжинської міської ради сказав: «Це психологічний тиск для того, щоб я не брав участь у судовому процесі по справі мера м. Ніжина у якості свідка». Також депутат міської ради Багрінцев зазначив: «Я розглядаю це як помсту депутатів М. Ступака, А. Походні, С. Пархоменка та О. Багнюка у зв’язку з тим, що у тому році я оприлюднив злочинні наміри вище названих депутатів, які хотіли вбити мера м. Ніжина М. Приходька й таким чином завадив їм здійснити задумане».

Депутат Ніжинської міської ради Багрінцев Максим вже звернувся до Генеральної прокуратури України та до правоохоронних структур області, щоб вони з’ясували та пояснили з якою метою та з яких мотивів працівники прокуратури Чернігівської області вчинили свавілля щодо депутата Багрінцева та притягнули винних осіб до відповідальності за ганебне та брутальне порушення чинного законодавства.

Депутат Багрінцев сказав: «Поки йде перевірка даної ситуації, імена працівників правоохоронних органів називати не буду, а зроблю це після перевірки».

Олександр РОЗИНСЬКИЙ



Теги:прокуратура Чернігівської області, Багрінцев, Ніжин, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar