реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Чорна преса чорних душ

В Англії помер олігарх Борис Березовський, а в Москві — актор Валерій Золотухін. Англійська преса не вмістила ЖОДНОГО фото мертвого Березовського, а московська — дала фото навіть з трубками помираючого актора і фото зразу ж після смерті.

Скажіть мені, де є духовність, мораль, зрештою людяні почуття? Адже, що б там не говорили про свободу слова, але дати людині спокійно народитися і померти — елементарний обов’язок навколишніх людей. Звірі навіть поважають чужу смерть і, доки душа в тілі, не наближаються.

Тепер до наших бара…, вибачте, тем. У Борзні, як усі знають, колишній міліціонер-нелюд порізав вагітну жінку. Про це писали всі медіа. Але деякі ще й бігали слідом за матір’ю вбивці, злостиво випитуючи подробиці. Так, безумовно, мати винна за виховання такого сина, але ж він для неї все одно син. Тепер мати наклала на себе руки.

Відповідальний редактор «Сіверщини» Вікторія Гаврик не стрималася і запитала у журналістів газети "Вісник Ч", які незадовго до того бігали за матір’ю «різника», щоб узяти коментар: «Власний син, сором від людей, а тут іще «любопитство» акул пера. Як ви себе почуваєте після цього, шановні колеги? Спите спокійно?»

А я пригадую, як жахалися досвідчені міліціонери після аварії маршрутки під Березною, коли одна, з дозволу сказати, журналістка бігала там і просила: «Ну покажіть мені хоч одну ручку чи ніжку відірвану!» Міліціонери, які бачили все, не витримували такого цинізму.

У західній пресі — а ми ж наче йдемо до Європи — просто таки за межами можливого показувати на сторінках газет чи у програмах телебачення трупи після аварій, пожеж, нещасних випадків тощо. А в нас чернігівська російськомовна газета «Весть» — дочірнє утворення «Вісника Ч» — просто таки смакує покійниками у гробах.

Мені скажуть: так людям це подобається, тому й тираж у цих газет великий. Це правда. А давайте продовжимо логічний ланцюжок: людям подобаються горілка, наркотики — давайте до кожного випуску газети наливати по 100 грамів (на виборах уже так і роблять!) і приклеювати по пачечці марихуани. Ще й як тираж виросте! І чого ми цього не робимо?!

Європейський світ регулює тваринні інстинкти людей і не дозволяє виносити на люди те, що завжди має бути закритим. А нам до Європи — як до Києва рачки. Бо й після цієї статті мені скажуть не «Треба щось робити!», а «Не можна критикувати своїх колег!» Вибачте, які мені колеги ті, хто пропагує і провокує занепад і загибель мого народу?!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Сіверщина, Вісник Ч, Весть, ЗМІ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Більше читайте в газеті "Сіверщина", передплата на яку можлива по всій Україні! В каталозі "Укрпошти"
avatar