реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

У Чернігові невідомими знищено статую Леніна. Фото

В ніч з п'ятниці на суботу, з 6 на 7 травня, в робітничому мікрорайоні Чернігова "Шерстянка", де ніколи не мешкала компартійна номенклатура, невідомими знищено статую В.І.Леніна.
Нагадаю, що ця бетонна статуя вождя була знята облвиконкомом з обліку ще у 1992 році і за наказом представника Президента в області повинна була ліквідована, як застаріла символіка тоталітаризму і комунізму, до 1 листопада того ж року.


Останні роки ця статуя, розташована біля комунального дитячо-юнацького закладу, неодноразово була об'єктом наруги. А декілька місяців тому їй хтось відбив носа. Однак на вимогу місцевих комуністів, вона простояла майже до 66-ї річниці Перемоги, але так і не дочекалася повернення червоних прапорів.


Більшість опитаних мешканців мікрорайону вважають це провокацією з метою відволікти людей від погіршення рівня життя в країні і засуджують провокаторів. Про це свідчить напис на зруйнованому постаменті, залишений невідомими, з прізвищем першої особи держави.

Сергій СОЛОМАХА









Коментарі (14)
avatar
1
Шоб этой козлине руки поотсыхали,а когда ты сдохнеш мучительной смертью тебя зароют как поганую собаку, могилу сравняют с землей и в тот же день забудут!!!
avatar
2
сейчас местный черниговский жидок закричит на всю шерстянку,что мама ленина мария блак немножко жидовочка,а этот акт-антисионизм!...беня коломойский даст грошенят всем черниговским жидовским организациям....,сорос даст бене уже несколько десятков миллионов на борьбу с антисионизмом в Украине.....,а соросу ,жиды из федеральной резервной системы дадут миллиарды!...они их ещё нарисуют...
avatar
3
А червоні прапори де висітимуть ?
avatar
4
"Владимир (Сьогодні 12:47) Шоб этой козлине руки поотсыхали,а когда ты сдохнеш мучительной смертью тебя зароют как поганую собаку, могилу сравняют с землей и в тот же день забудут!!!"

Це Ви, Володимире, про себе напророчили?

avatar
5
Ая=яй, такие грядки нарушили!
avatar
6
Життя сповнюється реалій:)))Тепер будемо маніторити долю пам"ятника "дзержинцям" у Ніжині;)))
avatar
7
Бей пид... красных, жи... и хачей!!!!!!!!!!!!!!!
Слава белой нации
avatar
8
Ну хлопці вгодили! Молодці! Так тримати!
avatar
9
Немає українців при владі, вони всі в резервації, створеній нацменшинами, що викрали фінанси, родовища, промисловість, інформаційний простір. До влади дорвались аферисти для збагачення. Зараз чекаємо аварії, яка може трапитись і покарати винних, якщо не дочекаємось, то вріжем «дуба». Недолуга виборча система влади не покращує. Потрібен вибух, що приведе людей до тями. Але українці є в ЧЕРНІГОВІ !!!
avatar
10
Так і треба робити, влада може нарешті зрозуміє - що і як, та й поприбирає це сміття з наших вулиць!
avatar