реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чернігівські націоналісти зірвали зібрання регіоналів - російських агентів

В обстановці закритості у приміщенні облспоживспілки, якою з часів кучмівської прихватизації керує прилуцький діяч Анатолій Мірошниченко, голова обласної організації антиукраїнського "Опозиційного блоку", мав пройти з'їзд проросійських активістів. Головною гостею була народний депутат (якого народу?) Наталія Королевська.

Як повідомляє правий активіст Віталій Назаренко, патріотична молодь заблокувала Наталію Королевську і не дала потрапити на зїзд.

«Наталія Королевська обідала в ресторані "Старий Чернігів". Боялася зайти до зали, бо там були патріоти. Але і в "Старому Чернігові" є свої люди. Націонал-патріотична молодь знайшла пані Королевську в ресторані, що належить її чернігівському партійному соратнику.
Пані Королевська намагалася покинути територію закладу через чорний вхід, але невідомі патріоти заблокували виїзд її буса. Мусила втікати на таксі..."

Знімальну групу телеканалу «Дитинець» поліція намагалася вивести з залу з'їзду жінок Королевської, повідомляє на своїй сторінці телеканал.

Також присутні жінки перешкоджали роботі інших чернігівських журналістів, зокрема Олегу Головатенку забороняли робити «стрім» з місця подій.

Наталію Королевську пов'язують з незаконними копанками на Луганщині, з підтримкою сепаратистів спільно з Олександром Єфремовим.



Теги:Наталія Королевська, Опоблок, прилуцькі бандити, Луганськ, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Точніший заголовок був би : "Українські патріоти і державники..."
avatar