реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Чернігівське радіо стало мовити на FM

Чернігівська обласна державна телерадіокомпанія «Сівер-центр» запустила передавач обласного радіо в FM-діапазоні на частоті 101,2 МГц у смт Холми та розпочала цілодобове мовлення радіо «Чернігівська хвиля» для семи районів.

Про це йдеться в повідомленні Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації, пише "Телекритика".

До цього обласне радіо здійснювало мовлення в FM-діапазоні тільки в м. Новгороді-Сіверському, обсягом 2 години 10 хвилин на добу.

Редакція «Чернігівської хвилі», обласного радіо, тепер мовить 24 години на добу для слухачів Корюківського, Коропського, Сосницького, Семенівського, Новгород-Сіверського та Щорського районів. Щогодини радіо подає в ефір свіжі новини, пізнавальні, науково-просвітницькі, розважальні програми. В ефірі є місце і дитячим та молодіжним програмам. У музичній палітрі пріоритет надається українським пісням та виконавцям, йдеться в повідомленні.

ОДТРК хоче розширити мовлення в FM-діапазоні на всю територію області. Так, нещодавно, компанія замовила через Національну раду з питань телебачення і радіомовлення прорахунок частоти для FM-мовлення в містах Чернігів, Бахмач, Прилуки.

Нагадаємо, Чернігівська ОДТРК отримала частоту 101,2 МГц у смт Холми в результаті конкурсу Нацради в грудні 2012 року. Тоді ж ОДТРК претендувала на ще дві ФМ-частоти - в Чернігові та Корюківці, але програла їх радіомережам Europa Plus та «Радіо 24», відповідно.Час чернігівський



Теги:інформаційний простір, Холми, радіомовлення


Читайте також



Коментарі (0)
avatar