реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівщина МНС-на за минулу добу

Основні надзвичайні ситуації і події, які сталися на території Чернігівської області за період з 8.00 18 серпня до 8.00 19 серпня 2010 року за повідомленням управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від чорнобильської катастрофи Чернігівської обласної адміністрації.
Протягом минулої доби зареєстровано 4 надзвичайні події, з них: 1 аварійна ситуація на системах життєзабезпечення та 3 пожежі.

Аварійні ситуації на системах життєзабезпечення -1:
Внаслідок несприятливих погодних умов (гроза, пориви сильного вітру) 18 серпня на території Менського району сталося пошкодження повітряних ліній електропостачання, було знеструмлено 1 ділянку ЛЕП 10 кВ, 10 трансформаторних підстанцій. Без електропостачання залишилися мешканці 1 населеного пункту.
На ремонтно-відновлювальних роботах задіяна бригада від ВАТ ЕК „Чернігівобленерго”.

Пожежі – 3:
в житловому секторі -2:
- в с. Кам’янська Слобода Новгород-Сіверського району об 11 год. 50 хв. 18 серпня в господарстві по вул. Центральній, 15 сталася пожежа господарчої будівлі (6х8 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено будівлю. Причина пожежі - неправильне влаштування опалювальної печі.
- в с. Лукнове Коропського району о 23 год. 8 хв. 18 серпня в господарстві по вул. Миру, 102 сталася пожежа в житловому будинку (6х9 м, стіни дерев'яні, покрівля металева). Вогнем знищено ліжко, пошкоджено майно. Причина пожежі - необережність під час паління господаря.
на транспорті - 1:
- в м. Чернігові по вул. Воїнів Інтернаціоналістів, 33 о 2 год. 30 хв. 19 серпня сталася пожежа автомобіля спеціального призначення - евакуатор ''MERSEDES-814''. Вогнем пошкоджено кабіну водія, моторний відсік та автопідйомний пристрій. Причина пожежі - підпал.

Надзвичайні події, що виникли раніше:
Протягом доби проводились заходи по ліквідації 5 пожеж на торфовищах, які виникли раніше, а саме:
- біля с. Сухиня Бобровицького району на землях Сухинської сільської ради продовжуються роботи з ліквідації пожежі торфу на площі 0,1 га.
- біля с. Ловинь Ріпкинського району на землях Ловинської сільської ради продовжуються роботи з ліквідації пожежі торфу на площі 0,9 га.
- біля с. Добрянка Ріпкинського району на землях Добрянської сільської ради продовжуються роботи з ліквідації пожежі торфу на площі 0,4 га.
- поблизу с. Кукшин Ніжинського району продовжуються роботи з ліквідації пожежі торфу на площі 23 га (окремими осередками).
- поблизу с. Дроздовиця Городянського району продовжуються роботи з ліквідації пожежі торфу на площі 1,5 га.






Коментарі (0)
avatar