реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чергова брехня регіоналки Бондаренко

У ЗМІ з’явилася інформація про те, яким чином народному депутату від Партії регіонів Олені Бондаренко вдалося потрапити на територію Сполучених Штатів Америки.

Видання » Цензор.НЕТ» на своїх сторінках прояснює той факт, як Олені Бондаренко вдалося потрапити на територію США. Видання наводить запис, яка опублікована на сторінці однієї з соціальних мереж, яку зробила журналістка телевізійного каналу «5 канал» Ольга Сніцарчук. Сніцарчук пояснила, що Бондаренко прибула в США у складі української делегації під гарантії українського МЗС.

За словами журналістки, влада Сполучених Штатів дійсно анулювали американську візу Бондаренко. Народний депутат в даний час знаходиться на території США по дипломатичній візі.

Крім того, Міністерство закордонних справ України змушене було відправити американській владі лист- гарантію, яке підтверджує, що ні в яких заходах і зустрічах окрім офіційних Бондаренко брати участь не буде. Сніцарчук підкреслила, що особиста віза регіоналки анульована, і вона змогла приїхати в США тільки по дипломатичних каналах і в складі делегації.

На думку журналістки, для народного депутата не може бути більшої ганьби, ніж виїжджати за межі України під відповідальність українського Міністерства закордонних справ. Вона зазначила, що після того, як у Сполучених Штатах закінчаться офіційні заходи, проведення яких було заплановано ще у 2013 році, то Олена Бондаренко зобов’язана залишити територію Сполучених Штатів Америки. Крім того, під час візиту до США народний депутат перебуватиме під постійним і пильним увагою.

Так само пильно стежитимуть, щоб вона покинула територію Сполучених Штатів. Ольга Сніцарчук стверджує, що представникам українського зовнішньополітичного відомства було зроблено пропозицію більше не включати Олену Бондаренко до складу офіційних делегацій зважаючи анулювання її американської візи. На думку Бондаренко, ця поїздка в Сполучені Штати, швидше за все, виявиться останньою для Олени Бондаренко.

Нагадаємо, нещодавно Олена Бондаренко заявила, що з її візою все гаразд, і вона безперешкодно в’їхала на територію Сполучених Штатів.

Джерело: http://newsone.com.ua/suspilstvo/yakim-chinom-regionalci-bondarenko-vdalosya-potrapiti-v-ssha.html



Теги:МЗС України, Олена Бондаренко, Україна - США, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar