реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Брянськ погрожує Чернігову "атвєтнимі мєрамі"

Як повідомив сайт "Брянские новости", міський голова Брянська Алєксандр Хліманков заявив, що їх влада вживе адекватні заходи у випадку розірвання Черніговом побратимських зв'язків.

"Если горсовет украинского Чернигова разорвет побратимские отношения с Брянском, то российские депутаты примут адекватные меры, заявил глава города Александр Хлиманков", повідомляє офіційний сайт Брянська.

Далі починається цікавіше - виявляється, якщо слідувати хвіорій логіці брянських владців і журналістів, це Україна розстрілювала Донбас із "Градів". І наші чернігівські хлопці, що загинули на Донбасі, виходить, загинули від ...українських "Градів"? Дійсно, як казав один мудрий чоловік, абсурд аналізу не підлягає...

Цитата дослівно: "Депутаты Черниговского горсовета уже выразили желание разорвать соглашения с несколькими российскими городами, в том числе и с Брянском. Причем, называя причиной «агрессию» России, они не желают признать агрессию Украины по отношению к Донбассу, который расстреливали из «Градов», и к Крыму, жителей которого жгли в автобусах и расстреливали".

Ви зрозуміли - ми, українці, ще й кримчан в автобусах палили і розстрілювали. Доктор Геббельс нервово палить між котлами пекла - він до такого не додумався б...

А може брянцям нагадати, що вони споконвіку були у Чернігівському князівстів та в Чернігівській губернії і пора повертатися додому?

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Чепурний, Брянськ, російсько- українська війна, Чернігівська міська рада, побратимські звязки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar