реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Брифінг депутатів "на йолці" проти політичних переслідувань

Показати абсурдність ухвали судді Чернігівського окружного адміністративного суду Олександра Зайця про заборону встановлення малих архітектурних форм та використання звуковідтворювальної апаратури на Красній площі і центральних вулицях міста вирішили сьогодні депутати обласної та міської рад за рішенням обласного штабу національного спротиву.

Адже євронамет був знесений владою за рішенням цього судді і в судовому розгляді перебуває кримінальна справа проти підприємця Леоніда Сенченка, який надав апаратуру для проведення зустрічі народних депутатів 7 грудня на площі. Проте намет московської церкви під Катерининським храмом ніякий майор Нілов не думає зносити, а кіоски, намети, трибуна тощо встановлюються на Красній площі безперешкодно для проведення новорічних святкувань. Таким чином, бачимо вибіркове правосуддя.

Як розповів депутат обласної ради, голова обласної організації ВО "Батьківщина" Олександр Кодола, депутатські звернення напрвлені сьогодні до прокурора Чернігова Валерія Карася та начальника центрального відділу державної виконавчої служби міського управління юстиції Ігоря Бондарева.

У брифінгу взяли участь депутати обласної ради Олександр Кодола, Віктор Лазар, Сергій Журман та депутати міської ради Костянтин Іванов, Юрій Тарасовець, Станіслав Драгель, помічник народного депутата Володимир Поліщук.

Зокрема, Костянтин Іванов закликав усіх прийти завтра до апеляційного суду, щоб захистити від переслідувань підприємця Леоніда Сенченка.



Теги:Майдан, Красна площа, окружний адміністративний суд, обласний апеляційний суд


Читайте також



Коментарі (0)
avatar