реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

"Біла людина -- велика Україна"

"Біла дитина - біле майбутнє", "Біла людина - велика Україна!", "Більше дітей - більше солдат", "Слава роду! Смерть уроду!", "Зброю - в руки нації!", - цими та іншими гаслами розслаблену вихідним днем чернігівську публіку і особливо перехожих пенсіонерів дивувала організація "Патріот України".

Окрім традиційних "жидів" і "ворогів" дісталося також міліції. Щоправда, лагідно, оскільки "об'єкти поетичних рядків" супроводжували колону ззаду.

Проходячи від стадіону ім. Гагаріна до церкви св. Катерини повз споруду міської міліції на Шевченка, 13, молоді люди в уніформі декламували віршик:

Робити я не вмію,
А красти я боюся,
Поїду у Чернігів -
В міліцію наймуся.

Біля Катерининської церкви очільник колони розкритикував "чорношкірих шалав з телевізора" і "непонятне бидло, яке не може визначитися зі своєю статтю", маючи на увазі нав'язувані ЗМІ цінності і осіб нетрадиційної орієнтації відповідно.

Грізний войовничий вигляд і уніформа учасників акції налякали пенсіонера і жіночку бальзаківського віку поблизу Катерининської церкви. Пенсіонер почав доводити правоохоронцю, що подібні акції потрібно забороняти як в Німеччині. Жіночка ж вступила в діалог з представником "Патріота України", доводячи, що на Землі запанував мир, що ворогів вже немає, а зброєю вчаться володіти в армії, а не "де попало".

Як повідомляв "Високий Вал", перед проведенням акції її організатори задекларували такі вимоги:

•недопущення легалізації одностатевих шлюбів в Україні;
•відновлення кримінальної відповідальності за прояви нетрадиційних сексуальних відносин;
•заборона безпідставних абортів;
•реальна державна підтримка молодих сімей;
•реальна державна програма з покращення демографічної ситуації та розвитку Нації.
Заявлена акція відбулася відносно мирно, ніхто з учасників і глядачів не постраждав.

"Високий Вал"




Теги:гомосексуалізм, міліція, демографія, марш білих, Патріот України, Чернігів, аборти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar