реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 1 березня

Перший весняний номер газети "Сіверщина" відкривається нагадуванням про Великий піст, у який, за словами митрополита Володимира, головне -- не їсти один одного.

Звісно, не оминула "Сіверщина" і тему засудженого екс-міністра Луценка. Газета подає біографію скандального ліванця Валіда Арфуша, який керує Національною телерадіокомпанією ...України.

Тему зовнішнього незалежного оцінювання з "рукою Табачника" порушує Василь Чепурний, а Вікторія Гаврик продовжує тему освіти, але для дошкільнят.

"Не пий, козаче!" -- закликає Валерій Магула, розповідаючи про "попойки" в Менському Будинку культури.

"Як отаман Ангел Ічню брав" -- дослідник з Прилук Віктор Моренець повертає нас до пам'яті, часто забороненої і забутої.
Сторінка "Невідома Україна" продовжує залишатися "родзинкою" газети "Сіверщина".

"Йогиня" -- так зветься матеріал Інеси Фтомової про жінку, що змогла підняти себе після важкої хвороби. А сторінка читацьких листів, здається, залишилася уже тільки в "Сіверщині" -- невже в інші газети люди листів не пишуть?

Австрійці шиють нікудишню форму для митників України -- пише в репортажі з українсько- білоруської митниці Василь Чепурний. І чому це наші гроші йдуть не вітчизняним виробникам?

Розмаїттся інших тем та проблем -- також на інших сторінках "Сіверщини". Читайте і передплачуйте! По всій соборній Україні це можна зробити за каталогом "Укрпошти".



Теги:отаман Ангел, табачник, ЗНО, Луценко, митниця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar