реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" від 28 жовтня 2010 р.

Останнім часом в Чернігові почастішали дорожньо-транспортні пригоди, в результаті яких загинула вагітна жінка, дитина та ще дві особи отримали травми. Хто головний на дорозі — пішоходи чи водії, як вести себе на дорогах, щоб уникнути трагедії, та про заходи, які провадять ДАІ області, йдеться у конкретних порадах працівників міліції, а також фахівців навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки області.
Яке саме найскладніше, з точки зору транспортного навантаження проблемне в Україні місто і, навпаки, яке більш комфортне в транспортній інфраструктурі – про це розповідає тижневик.
До місцевих виборів залишилося зовсім мало часу. Слушні і конкретні консультації виборцям під час голосування дає чернігівський експерт з політико-суспільних питань Сергій Соломаха.
Загадкова смерть18-річного юнака в Чернігові, якого знайшли повішеним на гілці клена, не перестає спадати з уст мешканців міста. І хоча офіційна версія смерті — самогубство, однак рідні переконані, що хлопця вбили ті, хто за кілька днів до трагедії вирізав на його нозі нацистську символіку. Про те, як це відбувалося (на думку рідних загиблого), йдеться у газеті «Біла хата».
Що нам готує 2012 рік? Ви можете вірити, а можете — й ні, але Національна академія наук США спільно з NASA провела розрахунок, згідно з яким на Землі стануться надзвичайні катаклізми. Про сонячний шторм, який наздожене нашу планету і знищить третину її населення у вересні 2012 року та як це відбуватиметься — розповідає тижневик, констатуючи думку наукових фахівців. А чи можна від усього цього врятуватися? Як з’ясувалося, можна. А щоб дізнатися як – читайте обласну газету «Біла хата».
До редакції газети звернулася мешканка Чернігова Марія Демешко і показала «дивний» батон. Редакція провела дослідження і з’ясувала, що ми їмо не тільки хлібно-булочні вироби із зерна, а й «смакуємо» різними хімічними домішками. Про це — у публікації «Таємниці «чудової палички».
У рубриці «Чоловічі страви» свої власні кулінарні рецепти пропонує читачам координатор української мережі ресторанів «Гармидер» (м.Чернігів) Андрій Борсук. Скориставшись порадами кулінара ви самі без проблем зможете вдома приготувати смачні чанахи, грінки до чаю, бутерброди «Привіт від тещі» та інші.
Читайте єдиний в області без політики тижневик «Біла хата»



Теги:газети, хата, Чернігів, Анонс, хатні поради, Біла хата, біла, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar