реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Агов, студенти! Конкурс для вас!

Державне підприємство "Чернігівстандартметрологія" пропонує співпрацю студентам – конкурс на кращу дипломну роботу за спеціальністю "Якість, стандартизація, сертифікація".

Про це повідомив генеральний директор підприємства Валентин Бакуменко.
"Ми звернулися до Чернігівської обласної ради та ректора Чернігівського державного інституту економіки та управління з пропозицією підтримати студентів і оголосити конкурс на кращу дипломну роботу", - сказав він.

За словами Валентина Бакуменка, сьогодні підготовка майбутніх фахівців - спеціалістів з питань якості, стандартизації, сертифікації іде у складних умовах. Студенти не мають практики та підтримки з боку підприємств. Подекуди вони дуже приблизно уявляють собі, що таке стандарти, системи управління та роботу у цьому напрямку в Україні і на Чернігівщині.

"Мета заходу – розгорнути просвітницьку кампанію серед молоді та сприяти впровадженню систем управління якістю (ISO 9001), безпечністю харчових продуктів (НАССР), безпекою та гігієною праці (OHSAS 18 000) та систем екологічного керування (ISO 14 000)", - підкреслив Валентин Бакуменко.
Тому ДП "Чернігівстандартметрологія" пропонує студентам скористатися новими версіями нормативно-правових документів, пройти переддипломну практику та написати гарну дипломну роботу.

Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"




Теги:конкурс для студентів



Коментарі (0)
avatar