реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

4 аварії - 5 травмованих

У м. Бахмач по вул. Першотравневій о 1 год. 30 хв. 11 жовтня ц.р. водій автомобіля „ЛУАЗ” не справився з керуванням, виїхав на тротуар та здійснив наїзд на пішохода, який отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Бахмацької центральної районної лікарні.
- на автодорозі Козелець-Бобровиця (Козелецький район) об 11 год. 11 жовтня ц.р. водій автомобіля „АУДІ-100” не справився з керуванням, з'їхав у кювет, перекинувся та зіткнувся з деревом. Внаслідок пригоди водій та пасажир отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Бахмацької центральної районної лікарні.
- в с. Омелянів Козелецького району о 17 год. 11 жовтня ц.р. водій мопеда „EPICTAH” здійснив зіткнення з автомобілем „МОСКВИЧ-412”. Внаслідок ДТП водій мопеда отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Козелецької центральної районної лікарні.
- на автодорозі Козелець-Носівка в с. Ставиське (Козелецький район) о 17 год. 40 хв. 11 жовтня ц.р. водій автомобіля „ВАЗ-21113” здійснив зіткнення з автомобілем „ТОЙОТА-ЛЕКСУС”. Внаслідок зіткнення автомобіль „ТОЙОТА-ЛЕКСУС” з’їхав у кювет та перекинувся, пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Козелецької центральної районної лікарні



Теги:Надзвичайні ситуації, Кримінал


Читайте також



Коментарі (0)
avatar