реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс "Сіверщини" від 20 серпня 2009 року

На сторінках популярної газети «Сіверщина» -- святкова палітра публікацій до найважливішого свята країни – Дня незалежності.
Окрім цього, газета не залишає читачів від гостро-публіцистичних та суспільно-інформаційних тем. Цього разу в номері:
- Що відповів Президент України Віктор Ющенко Президенту Російської Федерації Дмитру Медвєдєву? Газета подає повний текст листа В.Ющенка.
- Середня пенсія в Україні ледь перевищує 500 гривень. А скільки отримують її так звані «спецпенсіонери»?
- Як відомо, Росія останнім часом активно заявляє про нібито утиски російської мови в Україні, в той час, як в нашій державі понад 900 російських шкіл. В Росії – жодної української. Про це йдеться у заяві Української всесвітньої координаційної ради.
- Хто винен в обвалі гривні? Чому національна валюта України перетнула межу девальвації?

Також «Сіверщина» пропонує:

- Розгорнуту публікацію Петра Антоненка про творчу діяльність відомого українського письменника Володимира Дрозда, який родом із села Петрушин Чернігівської області і який у цьому році відзначив би своє сімдесятиліття.
- А іншому видатному класику літератури та кінематографії Олександру Довженку його земляки із Сосниці пропонують присвоїти звання Героя України.
- Новий туристичний маршрут «Чернігівські шляхи Софії Русової» започатковує благодійний фонд її імені, створений у червні нинішнього року в Чернігові.
- Олег Скрипка разом з білорусами запрошує до Чернігова усіх бажаючих на міжнародний рок-фестиваль свободи, проведення якого планується в обласному центрі 22-23 серпня.
- Про патріотів-квестерів, які створили у Чернігові історико-пошуковий клуб екстремального відпочинку «Сімаргл» - у публікації Олександра Ясенчука.

«Сіверщина» запрошує на обласний турнір з рукопашного бою, який відбудеться 22 серпня у Прилуках. Організатор заходів -- Всеукраїнське об'єднання "Свобода".






Коментарі (0)
avatar