реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Open Air по-Чернігівськи -алкоголь, музика, гопніки? Фотозвіт

В житті молоді Чернігова вже давно помітним явищем стала дискотека під відкритим небом, що відбувається вночі на вихідних за пішохідним мостом зліва. На кожній дискотеці кількість відпочиваючих доходить до 1 000 чоловік. Ставлення до цієї вечірки Open Air неоднозначне.
Нині ми отримали коментар ВЗГ УМВС України в Чернігівській області. Відносно одної такої вечірки.
- 6 серпня на лівому березі Десни за пішохідним мостом одна з громадських організацій міста з 21.00 до 04.00 години ранку проводила дискотеку для молоді. Вхід був платним і складав 15 гривень. Між тим дозволу для проведення такої комерційної дискотеки у організації не було. Повідомляє
Під час роботи дискотеки на танцмайданчику збиралося близько 1000 чоловік, що призводило до чисельних конфліктних ситуації між її учасниками. Так, 6 серпня до міліції звернувся чоловік і повідомив про факт спричинення йому тілесних ушкоджень на цій дискотеці. Співробітники міліції порушили кримінальну справу.
Також до Чернігівського міського відділу міліції систематично надходять скарги від жителів прилеглої до дискотеки території про порушення тиші та спокою в нічний час. Потужні акустичні системи гупають так, що їх чутно далеко в місті. На підставі цих фактів співробітники міліції виїжджали на лівий берег Десни та припиняли цей безлад.
Щоб отримати дозвіл на проведення дискотеки (справа ця досить прибуткова) голова цієї громадської організації звернувся до міської ради з листом про проведення чергової дискотеки 15 серпня з 21.00 до 04.00. В листі зазначалося, що захід буде проводитися під гаслом «Молодь за здоровий спосіб життя». Міська влада дала «добро» на проведення дискотеки.
Але й цього разу дискотека нічим не відрізнялася від попередніх. Окрім того, що сама дискотека проходила неподалік від розташованого пивного намету, під вивіскою «здорового способу життя» молодь не тільки курила, вживала алкогольні напої, а й вчиняла злочини.
На фото прекрасно видно цих парубків і дівчат, які «набралися здоров’я» так, що ледь тримаються на ногах. Отак, прикриваючись добрими намірами, дорослі дяді просто привчають молодь до алкоголю. Питається, чи потрібні нам такі заходи?
Так, в одного з учасників дискотеки співробітники міліції вилучили наркотики, які направлені на експертизу, вирішується питання про порушення за даним фактом кримінальної справи. Голова громадської організації у свою чергу притягнутий до адміністративної відповідальності за ст. 164 КУпАП («Порушення порядку провадження господарської діяльності»).
-На дискотеці все відбувається нормально, -коментує Володимир Добриця, один з організаторів вечірки «Open Air за пешеходным мостом», лідер Чернігівської громадської організації відділення «Спілки молодих соціалістів». –Проблема у тому, що міліція вимагає дозвіл від управління торгівлі. Він не потрібен, потрібен він тіфльки тоді, коли встановлюються малі архітектурні споруди.
- Був закид у Вашу адресу, відносно великої кількості порушень правопорядку, що відбуваються під час дискотеки?
-У своїх заявках ми постійно пишемо, що нам потрібна міліція, для забезпечення правопрорядку. Тобто вони повідомлені, але вони не виконують своїх обовязків.
В інтернеті під час обговорення минулої дискотеки, один з користувачів повідомив, що того разу-«гопнули чоловік 50».
Коментує відвідувач цього заходу Павло Вечерський.
: Охорона - це одна з найважливіших якостей, на які варто завжди витрачати гроші! Безпека відпочиваючих, це саме важливе. До речі, поки стояв після того, як відіграв, пару бійок мимо мене пролетіло. Причому в кінці підбіг один охоронець, і то маленький, що навіть страху не вселяє:). Чим все закінчилося не бачив, бо пішов далі, але все таки. Це як хвороба, простіше попередити, чим лікувати.Висновок: кількість охорони потрібно однозначно збільшувати. А то за машину із звуковою апаратурою і в інші погано освітлювані місця, вже дуже страшко заходити.
Олександр ЯСЕНЧУК

Фото надані ВЗГ УМВС України в Чернігівській області та з соціальної мережі «В контакті»

Довідка «Сіверщини»: Оголошення про «Open Air за пешеходным мостом слева.»
Начало в 21.00 и до победного конца.
Вход для девушек и парней 15 грн.
Для Вас будет играть Dj Feel Fuck, Dj L.A и лучшуй диджей города по итогам Geometria 2008 года Dj Grey Da Funk (Progressive House, Electro and Electro House).
Разговоры разговаривать Mc Boriskin.
Пиво по 5 и 6 грн.
Кальяны на воде 30 грн. на соке 40 грн.
Организатор: Dobritsa Air Group









Коментарі (0)
avatar