реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівці набудували на 164 млн.грн.

Будівельну діяльність в області упродовж І півріччя 2009р. здійснювали 150 підприємств. Ними виконано будівельних робіт на суму 164 млн.грн.
З початку року будівельниками завершено будівництво та введено в експлуатацію житлові будівлі загальною площею 24,9 тис.м2, лікарню на 20 ліжок, поліклінічні заклади на 74 відвідування за зміну та будинок-інтернат для людей похилого віку та інвалідів на 17 місць.
Крім того, в області введено в експлуатацію ряд виробничих об’єктів та потужностей, серед яких: лінія з переробки бішофіту на 1,1 тис.т, цех з виробництва спеціальних рідин та моторних олив на 1,7 тис.т, місцеві трубопроводи для транспортування газу протяжністю 8,4 км, міські АТС на 4,9 тис. номерів, магазини на 4,1 тис.м2 торговельної площі.
Краще, ніж у І півріччі 2008р. працювали БМУ «Житлобуд-2» ВАТ «Чернігівбуд», ТОВ «Житлобудсервіс», ЗАТ «Чернігівське РСУ», ТОВ «Теско», ВАТ «Ніжинбудмеханізація».
Підприємствами з виробництва будівельних матеріалів за І півріччя п.р. реалізовано продукції на суму 23,7 млн.грн.
За цей період вироблено 14,6 млн.шт.ум. цегли керамічної невогнетривкої цегли, 1,3 млн.шт.ум. цегли блоків та цегли з цементу, штучного каменю чи бетону, 9,7 тис.м3 елементів конструкцій збірних для будівництва з цементу, бетону чи штучного каменю.
Найвагоміший внесок у виробництво цієї продукції здійснено Чернігівськими ВАТ «Граніт», «Будіндустрія», ПП «Ростбуд».

Головне управління статистики





Коментарі (0)
avatar