реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Стріляти будуть сироти

29 липня з нагоди 18-ї річниці Незалежності України на території дитячого оздоровчого табору «Зміна», розташованого у селищі Седнів, відбудеться чернігівський обласний конкурс «Снайперський постріл» серед дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Подібні змагання проходять вперше.

Захід проводиться за ініціативою начальника Чернігівського гарнізону з метою військово-патріотичного виховання учнівської молоді. Організаторами змагань виступили управління сім'ї та молоді Чернігівської ОДА, управління освіти і науки Чернігівської ОДА, Чернігівській обласний військовий комісаріат. Чернігівський об'єднаний міський військовий комісаріат, обласний стрілецько-спортивний клуб і дитячий оздоровчий табір «Зміна» стали безпосередніми виконавцями проведення заходу.

30 дітей (6 команд по 5 чоловік) за трьома віковими категоріями (12-13, 14-15 та 16-17 років) змагатимуться у стрільбі на влучність з пневматичної гвинтівки по мішені №6. Кожний учасник зробить три випробувальних і п'ять залікових пострілів. Визначення переможців та нагородження за результатами змагань проводиться в командному та особистому заліках. Судитимуть змагання представники обласного стрілецько-спортивного клубу майстер спорту з військово-прикладного багатоборства Тетяна Прищепа та майстер-зброяр Сергій Купрієнко.

Довідково: В дитячому оздоровчому таборі “Зміна” зараз відпочивають 120 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування з Чернігівської спеціалізованої школи-інтернату, Чернігівської ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступенів ім. Ю.М.Коцюбинського, Яблунівської ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступенів, Борзнянської ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступенів, Комарівської ЗОШ-інтернату І-ІІ ступенів та Старобасанської ЗОШ-інтернату І-ІІ ступенів.

Корисні телефони:

Регіональний медіа-центр Міністерства оборони
України у м.Чернігові: 77-45-21






Коментарі (0)
avatar