реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Чернігівський єпископ вручив нагороду меру Тбілісі

Мер столиці Грузії нагороджений високою церковною нагородою

24 липня 2009 року з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета у приміщенні Тбіліської мерії відбулася зустріч єпископа Чернігівського і Ніжинського Іларіона з мером столиці Грузії Гігі Угулавою.

Єпископ Іларіон передав вітання Святійшого Патріарха Філарета та нагородив пана Угулаву орденом святого рівноапостольного великого князя Володимира ІІІ ступеня за заслуги в утвердженні Української Помісної Православної Церкви.

Вітаючи нагородженого мера Тбілісі, владика відмітив: «Я сьогодні радий виконати доручення Святійшого Патріарха Філарета – вручити Вам високу церковну нагороду Орден святого рівноапостольного князя Володимира ІІІ ступеня. Нехай Всемилостивий Господь благословить Вас, подасть сили, здоров’я та наснагу у важливій праці керування столицею Грузії та у всіх Ваших добрих справах».

У зустрічі також взяв участь настоятель грузинської парафії УПЦ Київського Патріархату на честь священномученика Киріона, Патріарха Грузинського священик Ніколоз Інасарідзе.
Джерело: Прес-служба Чернігівської єпархії






Коментарі (0)
avatar